21.11.2018 klo 14:51
Uutinen

Kaupunginteatterin edut yrittäjille

Kuopion kaupunginteatteri tarjoaa Kuopion Yrittäjien jäsenille kaksi teatterietua: Jäähyväiset Pamela Andersonille -esitykseen 28.11. pääsee kaksi yhden hinnalla ja Äidinmaa -musikaaliin 14.12. klo 19 saat kuuden euron alennuksen peruslipun hinnasta.

KAKSI LIPPUA YHDEN HINNALLA Jäähyväiset Pamela Anderssonille 28.11 klo 19.00

Tuupasen perheessä tunteet kuohuvat ja räiskyvät laidasta laitaan. Äiti haluaisi edelleen määrätä poikiensa elämää. Äiti tietää parhaiten, millainen tyttöystävän pitää olla ja miten syntymäpäiviä vietetään, puhumattakaan siitä, miten pukeudutaan. Jatkuvasti ollaan sanallisella törmäyskurssilla niin puolesta kuin vastaan. Isän paikkakin pysyy edelleen tyhjänä ruokapöydässä. Tuleeko isä kotiin – ja jos tulee, niin mitä sitten tapahtuu, kun keittiön pöytäkin on jo nyt neljässä osassa. Kaiken yllä leijuu Pamela Anderson kuin orpojen ja hylättyjen tuki ja turva, suojelusenkeli, joka saattaa materialisoitua aivan eläväksi saakka, suipistaa suutaan ja kuiskata: Baywatch, baby.

Pilvi Hämäläisen kirjoittama näytelmä on ratkiriemukas, anarkistinen ja koskettavan sydämellinen tarina nuorista miehistä aikuisuuden kynnyksellä. Se iskee ärhäkästi kuin miljoona volttia meidän jokaisen sisäiseen teiniin.

OSTA ALEHINTAISET LIPUT TÄSTÄ – tarjous voimassa 28.11. näytökseen

(TOINEN TARJOUS KUVAN ALLA)

Pamela011.jpg

6 € ALENNUS PERUSLIPUN HINNASTA Äidinmaa-musikaaliin 14.12. klo 19

Kiehtova tarina ja mieleenpainuvat melodiat pitävät katsojan mukanaan alusta loppuun. Anniina Enckellin käsikirjoittama ja Esa Niemisen ja Niklas Rosströmin säveltämä musikaali Äidinmaa on väkevä sukupolvikertomus yhden suvun vahvoista naisista, heidän valinnoistaan ja kyvyistään selviytyä traagisimmillakin hetkillä. Melodiset ja elämää täynnä olevat sävelmät huokuvat nuoruuden kiihkoa ja intohimoa, jotka sodan synkät varjot sitten pimentävät ja musiikki saa dramaattisempia sävyjä.

OSTA ETU-HINTAISET LIPUT TÄSTÄ – tarjous voimassa 14.12. näytökseen