9.10.2022 klo 12:30
Uutinen

Kautta aikain ensimmäinen yhteinen Yrittäjäjuhla

Vuoden 2022 Yrittäjäjuhla Nurmijärvellä toteutetaan yhdessä Klaukkalan Yrittäjien, Nurmijärven Yrittäjien ja Nurmijärven Yrittäjänaisten kanssa "Yhdessä"-teemalla.

Marraskuussa pidettävä Yrittäjäjuhla on nyt meidän kaikkien yhteinen; juhlaan kutsutaan kaikkien kolmen yhdistyksen jäsenet. Tilaisuus merkitsee meille uuden yhteisöllisen ajan alkua.

Yhteisöllisyys koostuu vuorovaikutuksesta, sosiaalisista suhteista, yhdessä olemisesta ja tekemisestä sekä luottamuksesta ja yhteenkuuluvuudesta.

Ne ovat teesejä, joita tässä erikoisessa maailmaantilanteessa kannattaakin vaalia. Yhdessä olemme enemmän.

Vaikka arvot juhlan taustalla ovat yleviä ja juhla on suunniteltu tyylikkääksi, siellä ei pääse tylsistymään. Juhlan aikana tunnelmasta pitävät huolen Nurmijärven Musiikkiopiston bändit sekä Nurmijärven Tanssiopisto.

Juhlavieraat saavat alkutervehdyksen Eduskunnan puhemies Matti Vanhaselta. Alkumaljat tarjoaa Lammin Säästöpankki.

Yhdessä olemme enemmän

Illallisen lomassa Yhdessä-teemaa sanoittaa Nurmijärven Yrittäjien Kunniapuheenjohtaja Esa Mäkelä ja eteenpäin-teemasta puhuu Uudenmaan Yrittäjien puheenjohtaja Markku Aalto. Juhlaan sisältyy MakuPadan kolmen ruokalajin illallinen, joka sisältää monenlaisia maistuvia herkkuja ja aterian yhteydessä tarjoillaan ruokajuomia.

Yrittäjäpalkintojen saajat onnittelee Nurmijärven kunnan kunnanjohtaja Outi Mäkelä.

Tanssijalan saa vipattamaan Green Card- bändi. Jos tanssilavalle pyörähtäminen jännittää, juhlajuomia saa ostaa Grönbackan Panimon baarista.

Juhlavierailla on mahdollisuus saapua ja poistua juhlista Korsisaaren yhteiskuljetuksella, jonka Korsisaari tarjoaa.

Juhla pidetään lauantaina 12.11.2022 klo 18.00-24. 00 Monikkotalolla Klaukkalassa. Ilmoittautuminen sulkeutuu 2.11.2022.

Tutustu juhlaohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!