11.5.2017 klo 13:36
Uutinen

Kemin Yrittäjät ry:n uudet jäsenyritykset: Pitopalvelu Catjanne ja Erä-Valakia Tmi

Esittelyssä kaksi uutta Kemin Yrittäjät ry:n jäsentä: Pitopalvelu Catjanne ja Erä-Valakia Tmi. Nämä kaksi mikroyritystä ovat uusia, mutta kummallakin yrittäjällä on kattava kokemus alalta. Yritykset tekevät myös keskenään saumatonta yhteistyötä.

Pitopalvelu Catjanne

Katja Limingoja on aloittanut Pitopalvelu Catjannen toiminnan syksyllä 2016. Katja on työskennellyt pitkään ravintola-alalla ja viimeiset vuodet hän on ollut Hautauspalvelu Väisäsellä töissä. Kun Hautauspalvelu Väisänen halusi pitopalvelutoiminnalleen luontevan jatkajan, tarttui Katja haasteeseen.

Pitopalvelu Catjanne järjestää tarjottavat ja ammattitaitoisen henkilökunnan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Pitopalvelu Catjannen koti- ja facebooksivuilta löydät lisää tietoa: http://www.pitopalvelucatjanne.com/ ja https://www.facebook.com/pitopalvelucatjanne/?fref=ts

Palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Mikäli kaikki muu on jo valmiina, mutta tilaisuuteen tarvitaan ammattitaitoista henkilökuntaa, niin sen voi myös saada pitopalvelun kautta. Uutuutena Pitopalvelu Catjanne tarjoaa myös vuokralle täydet astiastot juhliin.

Pitopalvelu Catjanne tekee saumatonta yhteistyötä Erä-Valakian kanssa. Erä-Valakian Pasi Alakiuttu on myös mies Pitopalvelu Catjannen tarjottavien takana

Erä-Valakia Tmi

Pasi Alakiutun Erä-Valakia on aloittanut toimintansa helmikuun 2017 alussa. Erä-Valakia Tmi ja Kemin kaupunki ovat solmineet vuokrasopimuksen Vähämaan leirikeskuksen tiloista huhtikuussa. Vähämaan leirikeskus on viimeiset vuodet tullut tutuksi niin kemiläisille kuin turisteillekin nimellä Savotta edellisen vuokraajan Lapponia Safariksen toimiessa alueella. Pasi Alakiuttu on saanut edelliseltä vuokraajalta luvan käyttää Savotta-nimeä jatkossakin, mikä helpottaa markkinointia tulevalle sesongille.

Savotan tiloja on kunnostettu ja ensimmäiset mökkivuokralaiset saapuvat jo tulevan viikonlopun aikana. Yrittäjällä on paljon suunnitelmia uudistaa pihapiiriä. Toiveena olisi saada rantaan laiturit, jolloin alueelle voi saapua myös vesiteitse. Tulossa on myös 40 hengen kota, jossa voidaan viettää aikaa sekä järjestää eräkokkauskursseja avotulella. Eräkokkauskursseista voi tiedustella lisää info@eravalakia.fi tai Pitopalvelu Catjannen kautta.

Savotan pihapiirissä on iso ravintola, pieni ravintola, 3 pientä mökkiä, 1 iso mökki sekä takkatupa ja iso sauna. Yrittäjä on aloittanut kunnostusprojektin. Ison ravintolan sisätilat on kunnostettu ja keittiötilat uusittu. Isossa ravintolassa on saatavilla kahvia ja baarin tarjottavia, ruokailut on sovittava erikseen. Pieni ravintola on vielä työn alla tätä juttua tehtäessä.

Mökit (3 x 4 hengen mökkiä ja yksi 12 hengen mökki) on kunnostettu sisältä. Pienissä mökeissä on mikro, astiat, kahvinkeitin, keittolevyt ja jääkappi. Isossa 12 hengen mökissä on erillinen pieni keittiö. Mökkivuokraan kuuluu takkatuvan käyttö. Takkatuvassa sijaitsevat myös mökkiläisten käytössä olevat wc:t ja pieni sauna. Mikäli mökkiläiset haluavat, voi aamiaisen tilata lisähintaan. Myös lemmikkieläimet ovat sallittuja pyydettäessä. Iso saunatupa on erikseen vuokrattavissa. Ison saunatuvan terassille on tulossa myös palju, josta on näkymä suoraan joelle. Savotan tiloja voi vuokrata suoraan yrittäjältä, Pitopalvelu Catjannen kautta tai booking.comin kautta hakemalla paikan nimellä: Savotta Camping.

Pitopalvelu Catjanne hyödyntää myös Savotan tiloja tilaisuuksiensa järjestämisessä, mikäli asiakkaalle ei ole sopivaa tilaa itsellään mielessä. Näillä yrittäjillä ei ideoita puutu. Onnea ja menestystä heidän toiminnalleen!

Uudistuneeseen Savottaan pääsee tutustumaan kesän aikana, kun yrittäjä järjestää yleiset avajaiset kemiläisille tilojen valmistuttua. Tässä kuvina muutama maistiainen mökeistä.