15.10.2020 klo 16:16
Uutinen

Kenelle yrittäjäpalkinnot? Katso suorana lauantaiaamuna!

Kuka heistä on Vuoden nuori yrittäjä? Kenestä Valtakunnallinen vuoden yksinyrittäjä? Mitkä yritykset yltävät Valtakunnalliseen yrittäjäpalkintoon? Katso palkintojenjakotilaisuutta suorana lauantaina.

Yrittäjien vuosi huipentuu yrittäjäpalkintojen jakoon lauantaiaamuna. Yleensä Vuoden nuori yrittäjä -palkinto jaetaan Nuorten yrittäjien päätapahtumassa Get Togetgerissä keväällä. Valtakunnallinen vuoden yksinyrittäjä -palkinto ja Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot jaetaan tavallisesti Valtakunnallisten yrittäjäpäivien Yrittäjägaalassa.

Tänä vuonna kaikki on koronakriisin vuoksi toisin, kun suuria tapahtumia ja gaaloja ei terveysturvallisuussyistä voi järjestää. Suomen Yrittäjät ja Fennia haluavat kuitenkin, että yrittäjät erityisesti vaikeana kriisivuonna saavat ansaitsemansa huomionosoitukset. Niinpä palkinnot jaetaan pienimuotoisessa tilaisuudessa, jota voi seurata etäyhteyden kautta kotoa käsin. Tilaisuus alkaa lauantaiaamuna kello 10, ja sitä voi seurata tästä linkistä.

Palkintojenjakotilaisuuden avaa Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen.

Ensin palkitaan Vuoden nuori yrittäjä -finalistit. Kolmen kärkeen ylsivät Tomi Mäkilän LeikkiSet Oy Forssasta, Lasse ja Maria Jalkasen Foodin/Rawmance Oy Jyväskylästä ja Douglas Castron Darkglass Electronics Helsingistä. Nuorten jälkeen jaetaan Valtakunnallinen vuoden yksinyrittäjä -palkinto. Näitä molempia palkintoja on mukana mahdollistamassa Yksityisyrittäjäin säätiö.

Palkintogaalan päättää perinteisten Valtakunnallisten yrittäjäpalkintojen jako. Suomen Yrittäjät ja Fennia ovat jakaneet palkintoa jo vuodesta 1968. Palkinnolla halutaan nostaa yrittäjien ja yrittäjyyden arvostusta.

toimitus @ yrittajat.fi