Kuva pokaalista
29.8.2023 klo 14:24
Uutinen

Kenestä Vuoden Maakunnallinen Yrittäjä ja Yksinyrittäjä Keski-Pohjanmaalla? Ehdota palkittavia yrittäjiä

Kuka ansaitsisi mielestäsi Vuoden Maakunnallinen Yrittäjä ja Vuoden Maakunnallinen Yksinyrittäjä 2023 -palkinnot Keski-Pohjanmaalla? Maakunnallista Yrittäjäpalkintoa on jaettu vuodesta 1978 lähtien ja vuoden Yksinyrittäjäpalkintoa vuodesta 2018 lähtien.

– Toivomme, että saamme jäsenyrittäjiltä paljon ehdotuksia eri puolilta aluettamme, toimitusjohtaja Mervi Järkkälä Keski-Pohjanmaan Yrittäjistä sanoo. Ehdottaa voi myös itseään Järkkälä vinkkaa.  

Nyt jäsenyrittäjillä on mahdollisuus vaikuttaa palkinnon saajiin. Päätöksen palkinnon saajan valinnasta tekee palkintoraati, jossa mukana Keski-Pohjanmaan Yrittäjien edustajien lisäksi myös Elisan ja Fennian edustajat. Jäsenyrittäjät voivat ehdottaa yrittäjiä lyhyine perusteluineen 6.10.2023 mennessä, tämän linkin kautta.

Palkinnon saajat julkistetaan perinteisin ja juhlavin menoin Yrittäjägaalassa Kokkolassa 18.11.2023. Samassa juhlassa palkitaan myös Kokkolan Yrittäjien vuoden yrittäjät ja Kokkolan kaupungin vuoden yhteisvastuullinen yritys. Lisätietoja Yrittäjägaalasta löydät täältä.