12.3.2019 klo 12:38
Uutinen

Kenestä vuoden yrittäjä? Ehdota palkittavaa!  

Tunnetko erinomaisen yrittäjän, joka kehittää uutta ja kasvattaa yritystään? Nyt voit ilmoittaa yrityksen kilpailemaan Valtakunnallisesta yrittäjäpalkinnosta!

– Toivomme, että kisaan ehdotetaan paljon erilaisia yrittäjiä: naisia, miehiä ja muunsukupuolisia, eri-ikäisiä, eri toimialoilta, pienistä ja suurista yrityksistä, kaupungeista ja kylistä, Minna Kokki Etelä-Karjalan Yrittäjistä sanoo.

Viimeksi palkinnon saivat Beautyhair Sirpa Mansner Oy Helsingistä, Elcoline Group Oy Savosta, Finnfoam Oy ja Lyyti Oy Varsinais-Suomesta ja Nordic Business Group Oy Keski-Suomesta.

Etelä-Karjalassa viimeksi valtakunnallisen palkinnon sai vuonna 2005 Rodl & Partner Konsu Oy, yrittäjä Pirjo Karhu. Olisiko nyt jo aika taas saada palkinto maakuntaamme?

Vuonna 1968 Suomen Yrittäjiä edeltänyt järjestö ja vakuutusyhtiö Fennia halusivat nostaa yrittäjyyden arvostusta kannustamalla ja palkitsemalla menestyneitä yrittäjiä. Syntyi Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto, joka on vuosien aikana luovutettu sadoille yrityksille tai yksityishenkilöille. Palkinnot jaetaan jo 52. kerran, nyt Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Lahdessa lokakuussa.

Yritystä voi ehdottaa ja lisätietoja lukea täällä: www.yrittajat.fi/yrittajapalkinto2019

Aiemmin palkittuihin voi tutustua täällä: https://www.vuodenyrittaja.fi/