29.3.2019 klo 14:48
Uutinen

Kesäduuni: Somettajaksi Korpilahden Yrittäjiin

OP Korpilahti tarjoaa Kesäduunin nuorelle OP:n piikkiin – kesätyöhaku 18.3.-18.4.

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. OP Korpilahti etsi helmikuun ajan yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön.

Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15-17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen. Kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Nuori, hae kesätyöpaikkoja 18. huhtikuuta mennessä. Lähetä hakemus yhdistyksen ilmoittamien yhteystietojen mukaisesti.

Korpilahden Yrittäjät ry etsii Kesäsomettajaa

Tehtävänkuvaus:
Työntekijän toimenkuvaan kuuluu Korpilahden alueen esilletuominen nuoren näkökulmasta sosiaalisen median keinoin. Etsit ja löydät Korpilahdesta paljon positiivisia, iloisia ja toiminnallisia asioita viestitettäväksi. Kerrot tapahtumista ennakkoon ja liikut myös itse tapahtumissa. Tutustut korpilahtelaiseen tapahtuma- ja palvelutarjontaan, ihmisiin, maisemaan ja ympäristöön ennakkoluulottomasti. Toivottavaa on, että pystyt liikkumaan myös keskusta-alueen ulkopuolella.

Eduksi katsotaan – mitä erityistaitoja tehtävä vaatii?:
Toivomme, että sinulla on sosiaalinen media hallussa, YouTube videot, Instagram, Snapchat ym. Soveltuva tietotekninen osaminen on näissä plussaa. Ennenkaikkea utelias ja avoin mieli kuljettaa sinua mielenkiintoisiin paikkoihin. Uusiin ihmisiin tutustuminen on sinulle helppoa.

Kesätyön ajankohta:
heinäkuussa, 12-13.7 ja lisäksi sovittavat päivät heinäkuussa

Yhdistyksen sähköpostiosoite tai www-osoite kesätyöhakemuksille:
marja.elsinen@gmail.com

Lisätietoja antaa:
Marja Elsinen, p. 0400 531 831, marja.elsinen@gmail.com

Yhteyshenkilö:
Seppo Turunen, p. 0400 245 537, seppo.turunen@pr-tek.fi

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. Korpilahden Osuuspankki maksaa yhdistyksille nuoren palkan.

Katso kaikki OP Korpilahden Kesäduunipaikat täältä.

Valtakunnallisesti OP tarjoaa kesällä 2019 yhteensä yli 1700 kesätyöpaikkaa 15-17-vuotialle nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä.