Kesäloma odottaa – Yrittäjä, tartu tilaisuuteen ja rentoudu!

Kesä tulee, aurinko paistaa ja linnut laulavat. Se tarkoittaa yhtä asiaa: on aika sulkea työkone hetkeksi ja lähteä ansaitulle lomalle! Mutta hei, ennen kuin lähdet heittämään aurinkorasvatuubia matkalaukkuun, pysähdy hetkeksi lukemaan tätä. Miksi? Koska Visa Business Credit on täällä, ja se voisi olla paras kumppanisi kesäloman suunnittelussa!

Helmi Säästöpankin valikoimiin on saapunut uusi tähti: Visa Business Credit, joka on suunniteltu erityisesti yritysasiakkaille. Kyllä, kuulit oikein! Ei ole enää tarvetta jonglöörata erilaisten korttien ja käteisen kanssa, sillä tämä kortti tekee kaiken puolestasi – ja vieläpä tyylillä.

Miksi Visa Business Credit on tämän kesän kuumimpia juttuja? No, tässäpä viisi erinomaista syytä:

1. Helpompi kulujen hallinta

Kuka sanoi, että kesäloma tarkoittaa budjetin hukkaamista? Visa Business Credit tekee kulujen hallinnasta leikin. Kortin laskutuksen avulla voit näppärästi nähdä, mihin yrityksen varoja on mennyt. Ei enää kirjanpidollisia painajaisia tapahtumakohtaisista kirjauksista – yksi lasku, yksi kirjaus, yksi onni!

2. Maksuaikaa maksamiseen

Kesälomalla raha saattaa olla välillä tiukassa, mutta älä huoli, Visa Business Credit pitää huolen siitä, että voit hengittää helpommin. Nauti jopa 40 päivän korottomasta maksuajasta, ja maksa sitten, kun kukkaro sen sallii.

3. Turvaa ostoksille

Kuka haluaa stressata ostoksistaan kesälomalla? Ei kukaan! Visa Business Credit takaa, että voit nukkua yösi levollisesti. Luottokortilla maksaminen tuo turvaa ostoksillesi, sillä voit saada rahasi takaisin, jos ostoksesi eivät saavu tai ne saapuvat vahingoittuneina. Ja kyllä, se koskee myös niitä nettishoppailuja!

4. Joustavuutta maailmalla

Kesäloma on seikkailun aikaa, ja Visa Business Credit on matkakumppanisi numero yksi. Missä ikinä liikutkin, tämä kortti toimii lähes joka mantereella. Niin helppoa, niin vaivatonta!

5. Työntekijöiden kulujen hallinta

Eikä saa unohtaa arvokkaita työntekijöitäsi! Visa Business Credit sopii kuin nenä päähän myös heille. Hallitse ja seuraa liikematkojen ja muiden yrityksen kulujen menoa kätevästi korttilaskutuksen avulla. Kaikki voittavat!

Joten yrittäjä, kesäloma kutsuu ja Visa Business Credit odottaa! Ota rennosti, nauti auringosta ja anna tämän kortin hoitaa loput. On aika ottaa ansaittu lepo – ja Visa Business Credit mukaan matkaan!