Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

5.9.2022 klo 18:15
Uutinen

Kesän aikana Itä-Helsingin Yrittäjät sai uusia jäseniä!

Apua lääketieteelliseen ja tieteelliseen kääntämiseen tarjoaa Paraskevi Kallinteri Linguistic Services

Yritys: Paraskevi Kallinteri Linguistic Services

Olen Kreikassa valmistunut proviisori ja työskentelin tutkijana 13 vuotta Isossa-Britanniassa ja Helsingissä.
Suomessa sain kaksi lasta ja lapsien takia päätin vaihtaa uraa toiselle farmasiaan liittyvälle osa-alueelle.
Tutkijana ja taitavana englannin kielen käyttäjänä perustin yrityksen, jonka toimiala on lääketieteellinen ja tieteellinen kääntäminen, tulkkaus, editointi ja oikolukeminen.

Yrityksen nimi on: Paraskevi Kallinteri Linguistic Services.
Palveluitani ovat käännökset ja tulkkaus englannin kielestä kreikkaan ja toisin päin.

Yhteystiedot: kallinteriparaskevi@gmail.com

Yritykseni nettisivu on vielä keskeneräinen.

Ystävällisin terveisin,

Vula

Uusi leasing- ja liikkumispalvelujen markkinapaikka: www.onemobility.fi

Yritys: One Mobility Oy

Hei!

Olen Jaana Ylikoski, One Mobility Oy yrityksen perustaja. Yrityksen idea on uusi One Mobility Marketplace. One Mobilityn tarkoituksena on ratkaista kuluttajien ja yritysten tilausten ja palveluiden puutteellisuudesta ja toimitusketjujen välttämättömyydestä johtuvia ongelmia sekä tiivistää yhteistyöstä useiden palveluntarjoajien välillä sekä auttaa palveluntarjoajia pysymään muutoksen edellä.
Liiketoiminta pohjautuu useiden palveluntarjoajien leasing- ja liikkumispalveluja tarjoavasta alusta eli markkinapaikasta, niin kuluttajille kuin yrityksillekin.
Sen sijaan, että ostat pyörän kasvavalle lapselle, tilaat sen leasing sopimuksella. Sopimuskauden jälkeen voit palauttaa pyörän, jatkaa samalla pyörällä tahi päivittää sen uuteen pyörään. Lapset kasvavat hurjaa vauhtia, siksi pyörän ostamista järkevämpi tapa mahdollistaa lapselle pyöräilyn ilo, on yksinkertaisesti leasata pyörä. Leasing on myös kestävä ja ekologinen ratkaisu, eikä myöskään sido asiakkaan omaa pääomaa. Kuukausittainen tilaus -ja palvelumalli kausiluonteisissa liikkumispalveluissa on syntynyt asiakkaiden tarpeista.

Lasten polkupyörä leasing-sopimuksella sisältäen pyörän kausihuollon alk. 20€ / kk. Voit tilata sen www.onemobility.fi tai ottamalla yhteyttä info@onemobility.fi , 040-470 5717.

Jaana Ylikoski, Founder, jaana.ylikoski@onemobility.fi, + 358 40 700 7995, LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jaana-ylikoski/

Ystävällisin terveisin,
Jaana Ylikoski

Mobile + 358 40 700 7995

Merellisiä venekuljetuspalveluja tarjoaa: venemaisteri.fi

Venemaisteri

Nimeni on Dan Lindfors ja perustin venekyytifirman tänä keväänä.
Olen tietoliikenneinsinööri koulutukseltani, mutta meri, saaristo ja veneily ovat ollut lähellä sydäntäni koko ikäni. Toimin sivutoimisena yrittäjänä kesäisin. Motivaationa toimii ennemmin ideologia siitä, että meri kuuluu kaikille ja kaikilla pitäisi olla mahdollisuus veneillä ja nauttia mahtavasta saaristostamme.
Tässä kevään – kesän mittaan olenkin saanut huomata, miten iloisiksi olen saanut jokaisen merilläkävijän ja parasta oli, kun viimeksi asiakkaan alkukommentti oli, että pelkää vettä ja lopuksi hän oli tosi tyytyväinen tapahtumaan.

En ole tänä kesänä tehnyt yhtään mainontaa, jotta opin yrittäjän taitoja ja ajan firmaani rauhallisesti käyntiin. Keikkoja on kuitenkin ollut ihan riittävästi.

Keskityn enemmän merielämyspalveluihin, kuin perusvenekyyteihin) ja verkkokaupastani löytyy jo elämyspaketteja valmiina. Toki teen mielelläni yrityksille räätälöityjä veneilyretkiä heidän toiveidensa mukaan. Rajoittavana tekijänä on toki veneeni kapasiteetti. Veneeseeni mahtuu 6 asiakasta.
Vauhtia ja voimaa taas sitten löytyy 50 solmun edestä.

Yritykseni nettisivu on Venemaisteri.fi ja Instagram tili on: venemaisteri.fi/instagram

Ja Youtube:en oikeastaan kaikki kulminoituu, kun alun perin minun piti vain tehdä vinkkivideoita muille veneilijöille, mutta toisin kävi: venemaisteri.fi/youtube

Ystävällisin terveisin,

Dan Lindfors
0407383331