Riihimäen Graniitin aukio on tänä kesänä elävän musiikin täyteinen. Kesäkeikat aloittaa 1.6. Vicky Rosti & Loyals. Kuvaaja Riitta Supperi
27.5.2022 klo 06:00
Uutinen

Kesäviihdettä saa Riihimäen seudulla myös ilmaiseksi

Hämeen Yrityssanomat | Kare Asp

Myös ilmaiset kesätapahtumat ovat omiaan virkistämään paikkakunnan yritysten palvelujen kysyntää. Kun rahaa ei mene pääsylippuihin, sen voi käyttää ostamalla alueen palveluja.

Riihimäellä Granitin aukiolla jatkuvat kahden kesän tauon jälkeen ilmaiskonsertit. Ne täräyttää keskiviikkona 1.6. käyntiin Virve Rosti ja Loyals-yhtye. 15.6. esiintyy bilebändi Philharmonic. 6.7. järjestettävässä Riihimäki Lovessa ovat mukana esimerkiksi Mikael Konttinen ja Katri Ylander, 20.7. laulaa UMK-kisassakin esiintynyt Tommi Läntinen ja 3.8. Poju.

Kesäiset tapahtumat päättää Nina Tapio ja Katja Lappi Band 17.8. Ohjelmisto on tuttua ABBA-kauraa.

Lopella ovat torstai-iltojen kesätorit kuuluneet ohjelmaan jo useamman vuoden ajan. Parin viime vuoden ajan jouduttiin tarjontaa rajoittamaan. Mutta nyt lähdetään liikkeelle heti 16.6. Silloin Etelä-Hämeen Tanssiopiston esitysten lisäksi yleisöä viihdyttää Janne Tulkki. Juhannustorilla 23.6. tunnelmaa luovat Lopen Harmonikat ja kitaravirtuoosi Tomi Paldanius. Lasten oma tapahtuma on 30.6., paikalla Jokeri Pokeri BOX.

Odotettu hetki koittaa, kun Mikko Alatalo vetää yhteislauluillan 7.7. Alkulämmittelyt hoitaa Solivers. Harri Nuutinen ja Tanssin Aika viihdyttävät 14.7.

Vanhan kunnon rautalangan pariin pääsee 21.7. Silloin esiintyy Pekka Tiilikainen & Beatmakers, ohjelmistossa esillä myös Renegades-kappaleet. 28.7. huolehtii musiikista Yhden Joukon yhtye.

Elokuussa on kolme tori-iltaa. Kausi huipentuu 18.8. Silloin esiintyy yleisöäänestyksessä keväällä kauden tähtiesiintyjäksi valittu Mikko Harju.

Hausjärvellä Mommilan Kyläpuodilla kannattaa poiketa kesän mittaan useamminkin haistelemassa menneiden aikojen tunnelmia. Jos niihin haluaa mukaan vanhojen ajoneuvojen tuoksuja, kannattaa hyvissä ajoin olla paikalla, kun Vanhojen Ajoneuvojen ilta käynnistyy 18.6. kello 16. Mukaan odotetaan kaikkia vanhoista ajoneuvoista, työkoneista tai muista museokulkupeleistä kiinnostuneita. Illan musiikista vastaavat The Sleepwalkers ja Jani Forsman.

Lue lisää Kanta-Hämeen kesätapahtumista Hämeen Yrityssanomien Kesälehdestä: