Yrittäjät_palkitseminen 2022
Vuoden yksinyrittäjänä palkittu Ryijypalvelu RP Oy on Suomen ainoa vain ryijyihin ja ryijytarvikepaketteihin keskittyvä erikoisliike.
28.10.2022 klo 14:59
Uutinen

Keski-Helsingin Yrittäjät palkitsivat käsityöyrittäjä Minna Marita Söderqvistin ja kuljetuspalvelu A to B Finlandin vuoden yksinyrittäjänä ja vuoden yrityksenä

Helsingin Yrittäjien kuusi paikallisyhdistystä palkitsee vuosittain alueidensa ansioituneita yrittäjiä. Keski-Helsingin Yrittäjät jakoivat tänä vuonna paikalliset yrittäjäpalkinnot käsityöyrittäjälle ja ekologisiin kuljetuksiin erikoituneelle kuljetuspalvelulle.

Keski-Helsingin Yrittäjät palkitsi syyskuussa alueensa vuoden yksinyrittäjäksi Minna Marita Söderqvist. Minnan yritys Ryijypalvelu RP Oy on Suomen ainoa vain ryijyihin ja ryijytarvikepaketteihin keskittyvä erikoisliike. Söderqvistin yrityksellä on yli 70 vuoden historia. Vuoden 2014 keväällä yhtiössä tapahtui sukupolvenvaihdos, kun vuosikymmeniä palvellut ryijyasiantuntija Marita Leivo jäi eläkkeelle ja yritys siirtyi hänen tyttärelleen Minnalle.

Vuoden yrityksenä palkittiin A to B Finland Oy:n. Ekologisiin kuljetuksiin erikoistuneen yrityksen kaikki ajoneuvot kulkevat täysin uusiutuvilla polttoaineilla eli kotimaisella jätteistä valmistetulla biokaasulla ja tuulivoimalla. A to B Finland Oy on Suomen ensimmäinen hiilineutraali kuljetusliike, jonka tavoitteena on tarjota asiakkailleen kokonaisuudessaan päästötön kuljetuspalvelu. Palkinnon vastaanotti toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen Tero Kakko. 

Kuljetuspalvelu A to B Finland Oy:n toimitusjohtaja Tero Kakko vastaanotti palkinnon.