19.4.2024 klo 09:27
Uutinen

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien pitkäaikainen toimitusjohtaja Mervi Järkkälä päättää uransa elokuun lopussa

Toimitusjohtaja Mervi Järkkälä päättää pitkäaikaisen työsuhteensa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien kanssa perhesyiden vuoksi. – Toimitusjohtajan työsuhde on kestänyt uskomattomat 37 vuotta, ja olemme todella kiitollisia kaikesta työstä ja sitoutumisesta yrittäjien hyväksi, kertoo Keski-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jarmo Nahkala.

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus haluaa kiittää Järkkälää kaikista saavutuksista, joita hänen pitkällä työuralla on yhteistyössä hallituksen ja johtoryhmän kanssa saavutettu Keski-Pohjanmaan Yrittäjien hyväksi.

Toimitusjohtaja on ollut merkittävä vaikuttaja ja vahva johtaja yrittäjäjärjestömme menestymisessä ja kehittämisessä. Keski-Pohjanmaan Yrittäjien taloutta on hoidettu erinomaisesti ja jäsenkunta on ollut tyytyväinen aluejärjestön toimintaan, toteaa hallitus tiedotteessaan.  

Mervi Järkkälä toimii työtehtävissään  elokuun loppuun saakka. Uuden toimitusjohtajan rekrytointi on aloitettu välittömästi, ja uuden toimitusjohtajan työsuhteen toivotaan alkavan viimeistään 1.8.2024.

Mervi Järkkälä kertoo, että päätös oli vaikea mutta painavat syyt siirtyä elämässä eteenpäin vaikuttaa siihen, että hänen rakastama työ on aika siirtää uudelle toimitusjohtajalle. Uudella toimitusjohtajalla on vastassa elinvoimainen alue, vastuullinen hallitus puheenjohtajineen, erinomainen ja motivoitunut henkilöstö sekä vahva talous.

Ymmärrämme, että Järkkälän päätös jäädä toimesta pois perhesyistä on tärkeä, joten kunnioitamme hänen päätöstään, toteaa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus.

Lisätietoja:      
Keski-Pohjanmaan Yrittäjät
puheenjohtaja Jarmo Nahkala p. 040-0767117
toimitusjohtaja Mervi Järkkälä p. 0500-561145