Keski-Suomen Yrittäjäjuhla 2023
28.1.2023 klo 20:07
Uutinen

Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä 2023 on RIVA Clothing

RIVA Clothingin yrittäjät Eeva Geier ja Riku Keihäsniemi on palkittu Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä 2023 -palkinnolla. Palkinto luovutettiin Keski-Suomen Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa Jyväskylän Paviljongissa lauantaina 28. tammikuuta.

Palkintoraati kuvaa RIVA Clothingin toimintaa ekologiseksi ja vastuulliseksi, joka on vahvasti tätä aikaa. Perusteluissa korostui myös se, että yritys selvisi hyvin koronasta haastavalla toimialalla. Yrityksen oma juttu -vastuullisuus, kestävä kehitys ja laatu – näkyvät ja kuuluvat vahvasti, eikä siitä ole tingitty missään vaiheessa. Yritys on kasvanut hienosti ja kasvu näyttää jatkuvan.

– Olimme kyllä tosi otettuja ja iloisia tästä yllätyksestä! Vähän ihan herkistyttiin työporukalla, koska vuosi on ollut aika raskas maailman tilanteen vuoksi ja ollaan tehty tosi paljon töitä tavoitteiden saavuttamiseksi. Tuli huomattu olo, kuvailee palkitsemisen ensitunnelmia yrittäjä Eeva Geier.

Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä 2023 -palkinnon saajan valitsi raati, jonka muodostivat Pekka Hokkanen Keski-Suomen liitto; Pasi Sorri Keski-Suomen Osuuspankki; Jari-Pekka Koponen Jari-Pekka Oy, Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja; Kimmo Valkeinen Valwood Oy, Keski-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja; Johanna Soilu Fashion Unit Oy, Keski-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja; Pirkko Melville Keski-Suomen Ely-keskus; Vesa Saarikoski Jamk; Piritta Hämäläinen Fennia; Joonas Pylvinen Conthrive Oy, Doers-verkosto; Juha Peltomäki Elisa; Anu Ojala Jyväskylän yliopisto; Liisa Marin Gradia; Sanna-Mari Jyräkoski Keski-Suomen Yrittäjät, raadin sihteeri.

Suomen Yrittäjät ja sen jäsenjärjestöt palkitsevat vuosittain valtakunnallisesti, alueellisesti ja paikallisesti menestyneitä yrityksiä. Näin halutaan korostaa yrittäjyyden merkitystä ja arvostusta sekä tuoda esille yrittäjän työtä. Yrittäjäpalkinto on vastaanottajalleen arvokas — se on yrittäjäkollegoiden tunnustus.

Lisätietoja:

yrittäjä Eeva Geier, RIVA Clothing, 040 410 9938, eeva@rivaclothing.com

toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski, Keski-Suomen Yrittäjät, 050 563 7780,
sanna-mari.jyrakoski@yrittajat.fi

puheenjohtaja Jari-Pekka Koponen, Keski-Suomen Yrittäjät, 0400 833 211,
jari-pekka@jari-pekka.fi