28.1.2023 klo 20:14
Uutinen

Keski-Suomen vuoden yksinyrittäjä 2022 on Suunnitteluhuone NIONIO Oy:n Maru Hautala

Keski-Suomen Vuoden yksinyrittäjäksi 2022 on valittu Suunnitteluhuone NIONIO Oy:n yrittäjä Maru Hautala. Palkinto jaettiin Keski-Suomen Yrittäjäjuhlassa 28. tammikuuta Jyväskylän Paviljongissa.

Palkintoraati kuvaili, että Hautala on päämäärätietoisesti raivannut polkuaan yrittäjänä ja aitona persoonana. Hän tuo hyvin esiin työtään ja yrittäjän arkea sosiaalisessa mediassa. Hirsirakentaminen tulee upeasti esiin töissä ja hänen suunnittelemansa kohde Honka Haiku asuntomessuilla 2022 olikin yksi eniten huomiota saaneista kohteista. Perusteluissa todettiin, että yritys on kehittynyt eteenpäin systemaattisella työllä ja yrittäjän ammattitaidolla. Yrittäjästä on samalla tullut sosiaalisen median vaikuttaja.

-Olen tosi otettu palkinnosta, koska Keski-Suomessa on monia kovia yksinyrittäjiä. Aina ilahduttaa, kun muistetaan myös meitä pienempiä tekijöitä. Se jopa kannustaa aloittamaan yrittäjyyttä, kun meitä huomioidaan. Luovan alan naisyrittäjälle annetulla palkinnolla on erityinen arvo, Hautala fiilistelee huomionosoitusta.

Maakunnallisen yksinyrittäjäpalkinnon 2022 valitsi raati, jonka muodostivat Pekka Hokkanen Keski-Suomen liitto; Pasi Sorri Keski-Suomen Osuuspankki; Jari-Pekka Koponen Jari-Pekka Oy, Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja; Kimmo Valkeinen Valwood Oy, Keski-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja; Johanna Soilu Fashion Unit Oy, Keski-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja; Pirkko Melville Keski-Suomen Ely-keskus; Vesa Saarikoski Jamk; Piritta Hämäläinen Fennia; Joonas Pylvinen Conthrive Oy, Doers-verkosto; Juha Peltomäki Elisa; Anu Ojala Jyväskylän yliopisto; Liisa Marin Gradia; Sanna-Mari Jyräkoski Keski-Suomen Yrittäjät, raadin sihteeri.

Suomen Yrittäjät ja sen jäsenjärjestöt palkitsevat vuosittain valtakunnallisesti, alueellisesti ja paikallisesti menestyneitä yrityksiä. Näin halutaan korostaa yrittäjyyden merkitystä ja arvostusta sekä tuoda esille yrittäjän työtä. Yrittäjäpalkinto on vastaanottajalleen arvokas — se on yrittäjäkollegoiden tunnustus.

Lisätietoja:

Suunnitteluhuone NIONIO Oy
Maru Hautala, p. 044 320 7122, maru@nionio.fi

Keski-Suomen Yrittäjät:
Toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski, p. 050 563 7780, sanna-mari.jyrakoski@yrittajat.fi
Puheenjohtaja Jari-Pekka Koponen, p. 0400 833 211, jari-pekka@jari-pekka.fi