Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

4.10.2023 klo 08:20
Uutinen

Keski-Suomen Yrittäjät hakee esityksiä Keski-Suomen yrittäjäpalkintojen saajiksi

Keski-Suomen Yrittäjät hakee avoimella haulla esityksiä kolmen maakunnallisen yrittäjäpalkinnon saajiksi. Kategoriat ovat Keski-Suomen Vuoden yksinyrittäjä 2023, Nuori yrittäjä 2024 sekä uutena joukossa Vuoden maahan muuttanut yrittäjä 2023.

  • On tärkeää huomioida ja nostaa esiin maahan muuttaneiden yrittäjien kasvava ja tärkeä joukko. Tämän vuoksi halusimme lisätä yhden kategorian maakunnallisten yrittäjäpalkintojen joukkoon, kommentoi Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski.

Yrittäjäpalkinnot jaetaan Keski-Suomen Yrittäjäjuhlassa 27.1.2024 Paviljongissa.

Tunnetko sinä heidät?

Keski-Suomen Vuoden Yksinyrittäjä 2023
Tunnetko yksinyrittäjän, joka on liikeideallaan, kehittymishalullaan tai persoonansa vaikuttavuudella jättänyt sinuun jäljen? Yrittäjän, joka osoittaa periksiantamattomuudellaan sisukasta yrittäjäasennetta, tekee asiakkaidensa arjen paremmaksi tai vetää sinut sanattomaksi luovuudellaan ja innovatiivisuudellaan? Yksinyrittäjä on yrittäjä, jolla ei ole työntekijöitä tai yhtiökumppaneita.

Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä 2024
Onko mielessäsi yrittäjämäisen asenteen omaava, innovatiivinen, omalla toimialallaan uutta luova tai muuten tunnustusta ansaitseva nuori yrittäjä (enintään 36-vuotias)? Vuoden nuori yrittäjä -palkinto on vertaisarvostukseen perustuva tunnustus ja se on hyvin merkittävä palkinto aivan valtakunnallisella tasolla asti. Voittajaksi voi ehdottaa myös yrittäjäparia tai tiimiä.

Keski-Suomen Vuoden maahan muuttanut yrittäjä 2023
Tai tiedätkö ulkomailta Keski-Suomeen muuttaneen yrittäjän, joka toimii kannustavana esimerkkinä muille samanlaisesta taustasta tuleville yrittäjille. Haemme kilpailuun useamman vuoden menestyksekkäästi yritystä pyörittäneitä yrittäjiä, yrittäjäpareja ja tiimejä kulttuuriseen taustaan tai kielitaitoon katsomatta.

Ilmoita ehdokkaasi kisaan osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/EA0125592D8D2F81

Lisätietoja: 

Sanna-Mari Jyräkoski, Keski-Suomen Yrittäjät, sanna-mari.jyrakoski@yrittajat.fi, p. 050 563 7780