16.8.2021 klo 14:16
Uutinen

Keski-Uudenmaan Kasvupolku®: Lupaavimmat kasvuyritykset ovat Alupro ja 6D Tape

Keski-Uudemaan Kasvupolun kaksi lupaavinta kasvuyritystä ovat tuusulalainen Alupro ja sipoolainen 6D Tape.

Alupro suunnittelee, valmistaa ja toteuttaa arkkitehtonisia pintoja useita materiaaleja yhdistellen. Alupron tuotteita käytetään esimerkiksi asuinrakennuksissa, julkisissa rakennuksissa ja kauppakeskuksissa. Tunnetuista julkisivuhankkeista muun muassa kauppakeskus Redin julkisivupinnat ja Helsingin keskustakirjasto Oodin sisätilojen säleikköpinnat ovat Alupron käsialaa.

Tuomaristo arvosti Alupron vakuuttavia näyttöjä jo pidemmältä ajalta. Tuomaristo kokee, että yrityksellä on vahvaa kasvupotentiaalia kansainvälisesti, ja selkeä näkemys kansainvälisille markkinoille siirtymisestä. Resurssit ovat yrityksen hallinnassa ja tiimissä on monipuolista osaamista. Tuomaristo rohkaisee Aluprota ottamaan rohkeita askelia.

6D Tape on kotimainen innovaatio, ihoystävällinen kahvateippi fysio- ja lymfaterapiaan. 6D Tape -käsittely nopeuttaa vammoista paranemista, lievittää nivel- ja lihaskipuja, helpottaa pinne- ja turvotustiloja sekä kiristäviä arpia. Kahvat erottavat 6D Tapen kinesiologisista teipeistä – ne mahdollistavat aktiivisen työskentelytavan, jolla kudosta voidaan liikuttaa eri tavoin.

Tuomaristo uskoo, että 6D Tapen innovatiivisella tuotteella on globaali markkinapotentiaali. Kokeneet ja kasvun nälkäiset omistajat ovat luoneet selkeän kasvusuunnitelman yritykselle. Tuomaristo arvosti yrityksen näyttöjä – kotimaan kärkitoimijat ovat jo 6D Tapen asiakkaita ja heiltä löytyy tuotekehityskumppaneita. 6D Tape on matkalla nousukiitoon.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit lupaavimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Yrittäjille maksuttoman sparrauksen mahdollistavat Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit yhdessä Keski-Uudenmaan Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa.

Keski-Uudenmaan Kasvupolku®-kumppanit ovat Helsingin seudun kauppakamari, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy KEUKE, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda, Uudenmaan liitto, TE-Palvelut ja Uudenmaan Yrittäjät

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat Nordea, Business Jyväskylä, DNA, Keski-Suomen liitto, KPMG, Varma, AWS, Kauppakamari ja Technopolis.

Kohti Kasvu Open Karnevaalia 2021

Kasvupolkujen lupaavimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open 2021 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2021.

Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa 27.-28.10.2021 finalistijoukosta valittu TOP 10 kisaa Vuoden kasvuyritys -tittelistä. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.