22.11.2022 klo 10:41
Uutinen

Kiimingin yrittäjien Vuoden yrittäjäpalkinnolla palkittiin oululainen Go Arctic Oy


Go Arctic Oy on 14-vuotias oululainen yritys ja sen yrittäjinä toimivat Kirsi Eskola ja Sipe Åqvist. Yhtiö on
tunnettu pitkäaikaisesta toiminnastaan tapahtumatuotantoalalla, mm. yritystapahtumien ja kokous- ja
kongressituotantojen parissa sekä pitkäjänteisestä työstään Oulun matkailualan kehittäjänä.

Tapahtumaliiketoiminnan lisäksi yritys toimii kansainvälisen matkailun parissa mm. Arctic Cruise Ports- ja Arctic Edu-Tech -brändeillä, välittää Oulun alueen opastuspalveluita sekä pyörittää omia toimipaikkojaan Koitelissa (Koitelin Tunnelmatupa, Koitelin Koskikippari), Liminganlahdella (Hotelli-Ravintola Liminganlahti) ja Oulun Hietasaaressa (Ravintola Seelari / Hietasaaren Seelari).

Go Arctic Oy:llä on tapahtumaliiketoimintaan kehitetty Ekokompassi -sertifikaatti sekä STF -merkki (Sustainable Travel Finland). Yhtiön vastuullisuuslupaus täällä. Go Arctic Oy:n juuri päättynyt tilikausi todentaa ammattitaitoisten ja pitkään toimineiden yrittäjien resilienssiä ja rohkeutta, sillä korona-aikana selkeästi laskeneesta liikevaihdosta huolimatta yhtiö on jo takaisin kasvusuunnassaan ja ylittänyt liikevaihdollisesti tason, jossa oli ennen korona-aikaa.

”Olemme erittäin otettuja tästä huomionosoituksesta. Olemme sitoutuneita yrityksemme kehitykseen, toteutamme unelmiamme omassa yhtiössämme ja haluamme yrityksemme kasvavan ja kehittyvän niin itsemme kuin upean henkilökuntammekin vuoksi. Jos yrittäjävuodet jotakin ovat opettaneet, niin sen, että ainoa mikä on varmaa, on muutos. Olemme kasvaneet joustaviksi ja ajatuksiltamme rohkeiksi ja pystyneet luovimaan menneinä yrittäjävuosina niin aiemman taantuman kuin nyt korona-ajankin yli. Iso kiitos kuuluu myös asiakkaillemme, olemme erittäin kiitollisia kaikesta luottamuksesta, jota asiakkaamme meille osoittavat.” sanoo yhtiön toimitusjohtaja Kirsi Eskola.

Oulun alueella toimii kuusi yrittäjäyhdistystä (Kiiminki, Haukipudas, Yli-Ii, Ylikiiminki, Oulu ja Oulunsalo), jotka
ovat kaikki Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien paikallisyhdistyksiä. Yrittäjäyhdistyksillä valtakunnallisesti on pitkä
perinne vuotuisen Vuoden yrittäjä -palkinnon jakamisessa ja tänä vuonna Kiimingin yrittäjät palkitsi vuosijuhlassaan Vuoden yrittäjänä Go Arctic Oy :n, Vuoden yksinyrittäjänä Isännöinti Vesa Ojala Oy :n ja Vuoden nuorena yrittäjänä Hyvinvoitasko Oy :n.

Valtakunnallisesti yrittäjäpalkinnolla halutaan korostaa yrittäjien merkitystä suomalaiselle talouselämälle.
Palkinnonsaajia on aina yhdistänyt yrityksen taloudellinen kannattavuus, elinvoimainen historia ja selkeä yrittäjävetoisuus. Kiimingin yrittäjien Vuoden yrittäjä -palkinnonsaajan kriteereitä on ollut lisäksi mm. yrityksen kasvumenestys, työnantajana toimiminen sekä oman alansa merkittävä toiminta ja toiminnan kehittäminen.
Kiimingin Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Sirpa Runtin palkitsemispuheessa kerrottiin, että tämän vuoden valinnassa kiinnitettiin huomiota myös siihen, että tapahtuma- ja matkailualalla toimivan yrityksen kasvusuunta on jatkunut positiivisena alaa kovasti kohdelleen korona-ajan jälkeen ja, että yritystä luotsaavat vahvat ja rohkeat naisyrittäjät.

Lisätiedot:
Sipe Åqvist
Puh. 040-8681278
sipe@goarctic.fi