Business Tampere kokoaa yritysasiakasraatia testaamaan ja kommentoimaan kehitettäviä, tekoälyavusteisia palveluita ja niiden sisältöä, toimivuutta ja jatkokehitystarpeita.
17.2.2024 klo 09:30
Uutinen

Kiinnostaako datan ja tekoälyn käyttö yrityksen arkea helpottavana ja liiketoimintaa kehittävänä mahdollisuutena? Business Tampere etsii yrityksiä kehittämistyöhön

Business Tampere toteuttaa osana Tampereen kaupungin Älykaupunki kaupunkilaisille -kehitysohjelmaa Lippulaiva-hankkeen dataan, tekoälyyn ja yrityskehittämiseen liittyen. Hankkeen avulla pyritään kasvattamaan seudullista osaamista datan ja tekoälyn hyödyntämisessä sekä mahdollistamaan yrityksille uutta arvoa tuottavien palvelujen pilotointi. Nyt haetaan paikallisia yrityksiä mukaan kehittämään toimivia ja yritystoimintaa hyödyttäviä palveluita.

Business Tampere kokoaa yritysasiakasraatia, johon osallistuvat yritykset pääsevät ensimmäisten joukossa kokeilemaan tekoälyavusteisia yrityspalveluita sekä kommentoimaan niiden sisältöä, toiminnallisuutta ja toimivuutta sekä jatkokehitystarpeita.

Asiakasraatiin tavoitellaan vähintään 20 yritystä, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnan kehittämisestä ja uudentyyppisten yrityspalveluiden hyödyntämisestä. Yrityksen koolle tai toimialalle ei ole rajoitteita.

Ensimmäisenä testattavaksi tulee rahoituspalveluiden AI-assistentti, joka sisältää Business Finlandin, ELY:n ja Finnveran rahoituspalveluita. Jatkossa asiakasraati pääsee osallistumaan laajemman kokonaisuuden, muun muassa älykkään palveluohjausalustan, testaamiseen sen eri kehitysvaiheissa.

Raadin toiminta käynnistetään heti, kun riittävästi yrityksiä on koossa, mutta mukaanpääsy on mahdollista koko kevään ajan 31.5.2024 asti.

Lisätietoja ja ohjeita liittymiseen saa

Satu Hildén