22.9.2020 klo 12:10
Uutinen

Kiinnostaako sinua näköalapaikka yrittäjyyden edistämisessä?

Etsimme nyt meille yrittäjille ALUEJOHTAJAA. Kymen Yrittäjät on Suomen Yrittäjien aluejärjestö, johon kuuluu n. 2000 jäsenyritystä 10 paikallisyhdistyksen kautta. Kymen Yrittäjät vaikuttaa, vahvistaa ja verkostoi yrittäjyyttä maakunnassamme.

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on kokemusta tuloksellisesta johtamisesta, esimiestyöstä ja verkostoissa toimimisesta. Olet mahdollisesti hoitanut kumppanuuksia ja tapahtumajärjestelyjä. Sinulla on kaikessa tekemisessä vahva tulevaisuuteen suuntautunut kehittämisote.

Innostuneena ja ratkaisukeskeisenä henkilönä olet luomassa yrittäjäjärjestölle uusia tapoja toimia muuttuvassa ja digitalisoituvassa toimintaympäristössä. Toiminnan ydintä on vaikuttaminen ja edunvalvonta. Tavoitteena on parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä kunta- ja maakuntatasolla, osana Suomen Yrittäjien valtakunnallista toimintaa.

TYÖTEHTÄVIEN HOITAMISTA HELPOTTAVAT
elinkeinoelämän ja yrittäjämaailman hyvä tuntemus sekä vahvat verkostotyrittäjämäinen ajattelutapa ja talousosaaminenvahva aloitteellisuus, organisointi- ja toimeenpanokykykokemusta tuloksellisesta järjestön tai yrityksen johtamisestainnostava ote ja halu laittaa itsensä likoonerinomaiset viestintä- ja esiintymistaidot

Tässä työssä ilta- ja viikonlopputilaisuudet ovat tavallisia. Kentällä liikkuminen yrittäjien ja sidosryhmien parissa niin omassa maakunnassa kuin ympäri Suomen on osa arkea.

TARJOAMME
innostavan haasteellisen kymenlaaksolaisen yrittäjien yhteisönnäköalapaikan yrittäjyyden edistämiseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseenmahdollisuuden hoitaa monipuolisia työtehtäviä

ONKO TÄMÄ TEHTÄVÄ SOPIVA JUURI SINULLE?
Soita ja kysy lisää!
Lisätietoja antaa puheenjohtaja Hannu Lehtinen, hannu.lehtinen@illuusio.fi, p. 0400433020.
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si 30.09.2020 mennessä osoitteella rekry@yrittajat.fi.