12.5.2017 klo 16:06
Uutinen

Kirjasto yhteisöllisenä työskentelytilana ja yrittäjyyden tukena

Tule ratkomaan työn teon tulevaisuutta ja kirjaston roolia siinä. Työympäristömme ja työskentelytapamme ovat muuttuneet viime vuosien aikana – miten kirjasto voisi toimia yhteisöllisenä kaupunkitoimistona ja omaehtoisen tekemisen paikkana, rohkaista parempaan työelämään? Työpajassa Rikhardinkadun kirjastossa maanantaina 22. toukokuuta mukana kirjaston lisäksi Demos Helsinki ja Howtomo.

Työpajassa ideoidaan myös kirjaston uudishankkeiden, kuten Herttoniemen ja keskustakirjasto Oodin ratkaisuja. Oodin toinen kerros on nimetty oppimisen ja tekemisen kerrokseksi, jossa kirjaston kävijöille on tarjolla suuri määrä aktiivisuutta mahdollistavia tiloja studioista verstaisiin, työskentelyalueista pelihuoneisiin ja keittiöön, lue lisää tästä.

Luvassa kiinnostavia puheenvuoroja

Howtomo – vertaisoppimisen konsepti
Kuusi naista perusti vertaiskoulutusverkosto Howtomon, jonka suosio räjähti. Koko homma pyörii ilmaiseksi. ”Miehillä on pörssiklubit, tämä on meidän juttu”, sanoo yksi Howtomon perustajajäsenistä Yvonne Westerlund. Lue lisää tästä.

Demos Helsinki: Työ 2040 – miten työ ja työelämä muuttuvat
Demos Helsinki kartoitti työn tulevaisuutta skenaariotutkimuksella ”Työ 2040”. Tutkimuksella pyrittiin saamaan aikaan kumppaneissa ja yhteiskunnassa laajemmin aktiivista toimintaa, jolla tulevaisuuden hyvää työelämää rakennetaan. Lue lisää tästä.

>> Ilmoittaudu 15.5. mennessä tästä

>> Lisätietoja Facebookin puolelta

Teksti: Helsingin kaupunki