9.3.2017 klo 13:42
Uutinen

Korpilahden alueen palveluhakemisto

Korpilahtelaiset tuotteet ja palvelut tulevat yhteisen sivuston alle osoitteeseen www.korpilahti.info ”pikkukylien priimaa” -välilehdelle.

Korpilahti.info -sivusto tulee palvelemaan niin paikallisia asukkaita kuin matkailijoitakin. Alueen tapahtumatiedot ilmestyvät sivuille, samoin siellä esitellään kulttuuri- ja matkailukohteita, kuten Struven ketjun Oravivuoren mittauspiste.

Alueen palvelut ja tuotteet kootaan yhteen, jotta ne löytyvät helpommin ja ovat kuluttajien ulottuvilla. Tässä on oivallinen tilaisuus niin seurojen kuin yrittäjienkin kertoa omista palveluistaan. Ne voivat olla niin vuokrattavia tiloja kuin yrityksen palveluita ja tuotteita. Palveluhakemisto toteutetaan blogityyppisesti. Tämän etuna on hakukonenäkyvyys. Kun asiakas etsii esim. ”pitopalvelu Korpilahti” tai ”maansiirto- Korpilahti”, hakukone löytää tuotteen. Tietoja voi hakea myös toimialojen perusteella, niitä on luettelossa 12.

Tiedot hakemistoon kerätään maalis-huhtikuussa. www.korpilahti.info -sivusto julkaistaan huhtikuun loppupuolella.

Mukaan pääsee esimerkiksi täyttämällä oheisen lomakkeen. Palveluhakemistoon tulevat yrityksen yhteystiedot www- ja Facebook-osoitteineen, yrityksen toimiala, lyhyt kuvaus yrityksestä ja yrityksen tuotteet. Yritysten vuosihinta on 40 € ja yhdistysten 20 €. Tiedot ovat voimassa 4/2018 saakka, jolloin lähetämme uuden laskun. Maksamalla sen olet mukana myös seuraavana vuonna. Sivusto tulee toimimaan myös hankkeen jälkeen.

Hakemistoon ei saa laittaa EU-hankerahoituksen ehtojen mukaan yrityksen logoa, mutta oman toimialan kuvituskuvan saa lisätä. Sellaisen voi lähettää alla olevaan osoitteeseen.

Toteuttajana on Korpilahden Yrittäjien Go Korpilahti Go -hanke.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö
Marja Elsinen
0400531831
marja.elsinen@gmail.com