8.3.2019 klo 07:32
Uutinen

Kuka voittaa valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon? Tee ehdotus!

Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot jaetaan syksyllä. Nyt on aika ilmoittaa ehdokkaita kisaan.

– Toivomme ehdotuksia kaikenlaisista yrittäjistä: eri-ikäisiä, eri sukupuolia, pienistä ja suurista yrityksistä ja eri toimialoilta, kaupungeista ja kylistä. Kuka tahansa voi ehdottaa kisaan yrittäjää, joka kehittää uutta ja kasvattaa yritystään, varapuheenjohtaja Pilvi Kärkelä Pirkanmaan Yrittäjistä sanoo.

Olisiko taas Pirkanmaan vuoro?

Viime vuonna palkinnon saivat Beautyhair Sirpa Mansner Oy Helsingistä, Elcoline Group Oy Savosta, Finnfoam Oy ja Lyyti Oy Varsinais-Suomesta ja Nordic Business Group Oy Keski-Suomesta.

– Edellinen pirkanmaalainen palkinnonsaaja oli juupajokinen Lune Group Oy vuonna 2017. Myös Kalaneuvos V. Hukkanen Oy, Robit Rocktools Ltd, Keraplast Oy ja Dynaset Oy kuuluvat tällä vuosikymmenellä palkittuihin pirkanmaalaisyrityksiin, Kärkelä listaa.

Palkinto jaetaan nyt 52. kerran

Vuonna 1968 Suomen Yrittäjiä edeltänyt järjestö ja vakuutusyhtiö Fennia halusivat nostaa yrittäjyyden arvostusta kannustamalla ja palkitsemalla menestyneitä yrittäjiä. Syntyi Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto, joka on vuosien aikana luovutettu sadoille yrityksille tai yksityishenkilöille. Palkinnot jaetaan jo 52. kerran, nyt Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Lahdessa lokakuussa.

Yritystä voi ehdottaa ja lisätietoja lukea täällä >>

Tutustu myös aiemmin palkittuihin yrityksiin >>

Kilpailun kulku

  • Naisten päivänä 8.3. ehdokkaiden ilmoittaminen alkaa
  • 26.4. ehdokkaiden ilmoittaminen päättyy
  • 19.10. palkintojen jako Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Lahdessa

Valintakriteerit

  • Yrityksen toiminta-ajatus, tuoteideoiden omaperäisyys sekä toiminnan, palvelujen tai tuotteiden jatkuva itsenäinen kehitystyö
  • yrityksen viimeisten vuosien aikainen kasvu
  • yrityksen toiminnallinen ja taloudellinen tila ja uudistumiskyky myös kansainvälisessä kilpailussa
  • yrityksen toiminnallinen kehitys ja yhteiskunnallinen merkitys omalla toiminta- ja markkina-alueellaan
  • yrityksen tuotantotoiminnan ja henkilöstöhallinnon kyky uusiutua vastaamaan ajan henkeä ja yhteiskunnan asettamia tavoitteita
  • yrityksen toiminnan vakiintuneisuus, eli se on toiminut yli viisi vuotta.