20.11.2021 klo 21:48
Uutinen

Kunnianosoitus kaikille yrittäjille ja yrityksille

Etelä-Savon Yrittäjät palkitsevat vuosittain maakunnallisen Vuoden yrityksen Yrittäjägaalassa. Vuoden 2021 palkinto jaetaan kunnianosoituksena eteläsavolaisille yrittäjille. Palkinnolla kiitetään eteläsavolaisia yrittäjiä, jotka kantavat vastuuta niin työllisyydestä kuin yhteiskunnan hyvinvoinnista. Yrittäjillä on halu tehdä asiat vähän paremmin ja ylpeydellä joka päivä. Yrittäjät ja yrittäjyys vievät Etelä-Savoa ja koko Suomea kohti parempaa tulevaisuutta!

On monella tapaa uuden ajan alku – olemme selvinneet tähän pisteeseen kriisistä, joka laittoi koko maailman polvilleen. Suomalaiset ovat olleet maailman parhaita selviytyjiä – ilmeisesti meille etäisyyden ottaminen toisista ihmistä on ollut tuskatonta – olemmehan edelleen maailman onnellisin kansa. Rohkeus, uusiutuminen ja luotettavuus ovat vieneet yrittäjyyttä eteenpäin toteaa Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja Nina Rasola

On hienoa, että vihdoin voimme uskoa tulevaan ja kokoontua yhteen juhlimaan selviytymistä ja yrittäjiä sekä unohtaa etäily edes hetkeksi, jatkaa Rasola.

Etelä-Savossa on yhteensä 18 yrittäjien paikallisyhdistystä. Yrittäjäpatsas on esillä paikallisyhdistysten tapahtumissa kuluvan ja ensi vuoden aikana. Samalla juodaan palkintokahvit yrittäjien kunniaksi.

Yrittäjägaalaa vietetään Pieksämäen Veturitalleilla 20.11. klo 18.00 alkaen.

Lisätiedot:

Nina Rasola, puheenjohtaja Etelä-Savon Yrittäjät p. 050 517 0472
Heidi Loukiainen, aluejohtaja, Etelä-Savon Yrittäjät, P- 050 552 9930