28.5.2021 klo 13:44
Uutinen

Kuntavaaliehdokas, anna Yrittäjyyslupaus!

Kuntavaalit ovat ihan nurkan takana. Kampanjat ovat päässeet vauhtiin vaalien lykkäämisestä johtuneen tauon jälkeen.

Yrittäjiä on ehdokkaina keskisuomessa 390 ja koko maassa noin 6500. Yrittäjiä on paljon myös äänestäjinä, onhan Suomessa lähes 300 000 yritystä. Myös meidän perheenjäsenemme ajattelevat usein yrityksiä ja yrittäjiä, kun miettivät, ketä äänestävät.

Miten ehdokas voi viestiä äänestäjille välittävänsä yrityksistä ja yrittäjistä ja ymmärtävänsä heidän tarpeistaan? Meillä Yrittäjissä on siihen tarjolla hieno keino: Yrittäjyyslupaus. Jokainen kuntavaaliehdokas voi käydä osoitteessa www.yrittajyyslupaus.fi antamassa yrittäjyyslupauksen ja näin kertomassa itsestään yrittäjä-äänestäjille ja niille, jotka ajattelevat yrittäjyyttä, kun valitsevat ehdokastaan.

Yrittäjyyslupaus on lupaus rakentaa yritysystävällisiä kuntia. Sen tekemällä ehdokas voi kertoa äänestäjille, että on valtuutettuna valmis tekemään töitä yritysten, yrittäjien ja työpaikkojen puolesta. Lupaus yrittäjyyden puolesta tehdystä työstä on samalla lupaus siitä, että parantaa kaikkien asukkaiden arkea auttamalla luomaan työtä, tarjoamaan yrittäjille mahdollisuuden palvella asukkaita ja lisäämään verotuloja, joilla kustannetaan kunnan palvelut.

Ei kuntaa ilman yrityksiä!

Esittelemme Suomen Yrittäjien jäsenehdokkaat tällä sivulla, katso oman alueesi ehdokkaat. Lista täydentyy vielä vaalien lähestyessä.

Jos olet ehdokkaana ja haluat listalle mukaan, täytä tietosi täällä.