1.3.2021 klo 17:10
Uutinen

Kuntavaalit lähestyvät: Sparrausta yrittäjäehdokkaille

Kuntavaalit toimitetaan huhtikuussa 2021, vaalipäivä on sunnuntai 18.4.2021. Ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 7.-13.4.2021 ja ulkomailla 7.-10.4.2021

Kuntavaalit lähestyvät ja jo moni yrittäjä on päättänyt pyrkiä vaikuttamaan kotikuntansa poliittiseen päätöksentekoon. Ehdolle asettautuminen päättyy 9.3.2021.

Suomen Yrittäjät on valmistellut runsaasti erilaisia vaalimateriaaleja, joita yrittäjät voivat käyttää hyväkseen ehdokastiellään. Nämä löytyvät osoitteesta yrittajat.fi/kuntavaalit.

Sparrausta yrittäjäehdokkaille

Kirkkonummen Yrittäjät haluaa tarjota tukensa paikallisille yrittäjäehdokkaille, puolueesta riippumatta, järjestämällä kaksi sparraustilaisuutta.

Ehdokkaaksi asettautuminen voi vielä mietyttää montaa, poliittinen päätöksenteko voi olla hieman tuntematonta tai muutoin vaan luottamushenkilön toimenkuva askarruttaa – Kati Kettunen ja Katarina Helander, kokeneet kuntapoliitikot Kirkkonummella, tarjoavat oman poliittisen kokemuksensa myötä tulleen tietämyksensä ja sparraavat ehdokkaita (ilmoittaudu linkistä):

Käy ilmoittautumassa vaikka kumpaankin tilaisuuteen ja ota kokeneiden poliitikkojen opit itsellesi!