2.11.2021 klo 16:30
Uutinen

Kuntayhteistyöstä kiitelty Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja Tommi Niskanen valittiin Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden puheenjohtajaksi 2021.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien sääntömääräisessä vuosikokouksessa Törmälän tilalla Siikajoella palkittiin Vuoden paikallisyhdistyksen puheenjohtajana Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja Tommi Niskanen.

Niskanen toimii K-Supermarket kauppiaana Pudasjärvellä. Hän on erittäin aktiivinen ja näkyvä toimija kuntakeskuksessa. Pudasjärven Yrittäjien puheenjohtaja Tommi Niskasta on kiitelty siitä, että hän on ollut vahvasti luomassa ja tukemassa Pudasjärvellä perinnettä kunnassa, jolloin suomalaisen Yrittäjän päivän 5.9. nostetaan Suomen lippu salkoon yrittäjien ja kuntapäättäjien toimesta yhdessä. Pudasjärven markkinat ovat olleet ja ovat yksi vuoden merkkitapahtumista ja iso ponnistus paikalliselle yrittäjäjärjestölle. Säännöllinen yhteydenpito kuntapäättäjiin, Pudasjärven keskustan ja matkailukeskus Iso-Syötteen kehittäminen, kuvaavat hyvin Tommi Niskasen aktiivista ja kehittämispainotteista toimintaa.

 – ”Tommi Niskanen on aktiivisesti osallistunut aluejärjestön tilaisuuksiin, tehnyt erittäin ansiokasta kuntayhteistyötä, rakentanut yhteistyötä yrittäjien ja K-kauppaketjun välille ja tehnyt pitkäjänteisesti hyvää työtä kokonaisuutena paikallisesti ja koko järjestökentässä”, perustelee valintaa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden paikallisyhdistyksen puheenjohtajan nuijan saa henkilö, joka osoittaa erityisen aktiivista otetta yrittäjien ja yritysten asioiden esille nostamisessa ja käytännön tekemisessä johtamansa paikallisen yrittäjäyhdistyksen kautta, alueella ja valtakunnallisestikin.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja
Jussi Riikonen
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
p. 040 3100 501
jussi.riikonen@yrittajat.fi
www.ppy.fi

Yrittäjä
Tommi Niskanen
K-Supermarket Pudasjärvi
p. 040 5553 639
tommi.niskanen@k-supermarket.fi
pudasjarven@yrittajat.fi