20.3.2019 klo 20:42
Uutinen

Kuntoportaisiin nimikkoporras 80 eurolla

Lammilaisilla yrityksillä on nyt mahdollisuus osallistua Konnarille rakennettujen kuntoportaiden kustannuksiin. Nimikyltti portaaseen maksaa 80 euroa.

Lammin Yrittäjät toteutti kuntoportaat kenen tahansa käytettäväksi Lammille, Konnarin koulun takana olevaan rinteeseen. Puutavaran lahjoitti Hämeenlinnan kaupunki, mutta nyt jokaisella Lammilaisella yrityksellä on mahdollisuus osallistua portaiden rakennuskustannuksiin.

”Tässä on malli, tähän tyyliin painetaan yrityksen nimi näihin kyltteihin ja kyltit kiinnitetään portaisiin. Raittisen Laurille voi ilmoittaa, jos on kiinnostunut ostamaan yritykselleen kyltin,” kertoi Lammin Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Kankaanmäki.

Lammin Yrittäjät on viime vuotiseen tapaan mukana Lammin Pellavamarkkinoilla. Perinteisesti keväisin järjestetty Laidunkauden avaus alkoi viime vuosina kärsiä kevätkiireiden yhtäaikaisuudesta, ja siitä on omana tapahtumanaan päätetty luopua toistaiseksi. Sen sijaan laitumille kirmataan vasta viikkoa ennen juhannusta, Pellavamarkkinoilla.

”Viime vuonna arvoimme markkinoilla veneen, se toi hyvin väkeä käymään osastollamme. Moni tuli ihan muutenkin käymään ja juttelemaan. Tänä vuonna tarkoitus on myös järjestää arpajaiset,” Kankaanmäki kertoi.

Aamukahvit kokosi kymmenkunta yrittäjää Lammin Kopille. Mukana oli myös Pauliina Hirviniemi, joka on kolmisen viikkoa sitten aloittanut työt Hämeen Yrittäjien palvelupäällikkönä.

”Vastuulleni kuuluvat palvelut, tapahtumat, koulutus ja nuoret yrittäjät. Myöhemmin mukaan kuvaan tulee vielä yksinyrittäjät ja yrityskummiasiat,” hän kertoi ja tähdensi, ettei ole riihimäkeläiselle näyttelijä Aku Hirviniemelle mitään sukua.

”Lammille on siinä mielessä yhteyksiä, että Helena ja Pauli Hirviniemi ovat kummejani,” hän kertoi.

Kankaanmäki kertoi Lammin Yrittäjien kuulumisia kevättalven aamukahvitapaamisessa. Tilaisuuden aluksi kunnioitettiin hiljaisella hetkellä hiljattain menehtynyttä Esko Töykkälää. Lammin Betonin pitkäaikainen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Esko Töykkälä oli Lammin Yrittäjien pitkäaikainen jäsen, pitkään hallitustyöskentelyssä mukana ja ahkera osallistuja Yrittäjien tapahtumissa.

susanna.mattila@lammille.fi