22.6.2020 klo 14:04
Uutinen

Kuuntelitko jo nämä? Yrittäjän podcast tarjoaa asiaa ja elämyksiä yrittäjyydestä

Yrittäjän podcastin kevätkausi tarjosi paitsi suuria tunteita, myös ajankohtaista tietoa.

Yrittäjän podcast on yrittäjyyteen keskittyvä podcast, joka keskittyy paitsi tanakkaan asiaan, myös yrittäjien kokemuksiin. Kevään aikana tunnelmat keskittyivät luonnollisesti koronakriisin aiheuttamiin haasteisiin, mutta mukaan mahtui myös tervettä uskoa tulevaisuuteen.

Tuoreimmassa jaksossa kuopiolainen tapahtuma-alan yrittäjä Allu Koskinen kertoo myyvänsä jo ensi kesän festivaalilippuja. Tänä kesänä Koskisella on aikaa myös lomailuun, ensimmäisen kerran pitkiin aikoihin. Jaksossa Koskinen kertoo, miten joutui muuttamaan liiketoimintaansa koronakriisissä. Kuuntele jakso täältä.

Kevään aikana Yrittäjän podcastissa on haastateltu eri alojen yrittäjiä ja asiantuntijoita. Yksi heistä on motivaatiokouluttaja Shani Livson, joka avaa jaksossa motivaation merkitystä muun muassa organisointikykyyn, yksin työskentelyyn ja menestymiseen. Samassa jaksossa kuullaan Riihimäellä toimivaa ravintola-alan yrittäjää Petri Härköstä, joka kertoo yrittäjän motivointikeinoista hankalan kevään aikana.

Yrittäjät ovat olleet kovalla koetuksella kevään aikana, paitsi rahallisesti, myös henkisesti. Aiheeseen pureudutaan Yrittäjän podcastin jaksossa, jonka vieraina ovat Mieli ry:n asiantuntija Paula Noresvuo ja rankan kevään työ- ja yksityiselämässään kokenut helsinkiläinen ravintolayrittäjä Ossi Paloneva.

Koronakeväänä monessa yrityksessä painettiin paniikkinappulaa ja oltiin huolissaan liiketoiminnan jatkuvuudesta. Podcast-jaksossa yrittäjien tilanteeseen ja koronakriisin vaikutuksiin otti kantaa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Yrittäjän podcast palaa uusin jaksoin loppukesällä. Pysy kuulolla! Kaikki aikaisemmat jaksot voit kuunnella Supla-palvelusta, Googlen podcast-palvelusta ja Spotifysta.

toimitus (at) yrittajat.fi