7.5.2018 klo 07:54
Uutinen

Kuusi täsmätärppiä Yritystä Stadiin! -tapahtumaan 8.5.2018

Yritystä Stadiin! -tapahtuma 8.5.2018 lähestyy kovaa vauhtia. Mitä kannattaa ainakin tsekata tapahtumapäivänä? Milloin on aikaa verkostoitumiselle? Entä mistä löydät tietoa yrittäjille suunnatuista palveluista? Näihin kysymyksiin löydät vastauksen koostamastamme tärppilistauksesta, jonka avulla voit pääset ottamaan kaiken irti tapahtumapäivästä:

Yritystä Stadiin! -tapahtumatärpit:

1. Aamun tehokas oppitunti tietoturvasta – Suojaa yrityksesi -tietoturvaklinikka klo 12.15-13.45

Joko olet tietoinen kaikesta siitä, mihin tuleva GDPR-asetus vaikuttaa yrityksessäsi? Tarjoamme ennen Yritystä Stadiin! -ohjelman alkua napakan 1,5 tunnin tietopaketin tietoturvasta. Tilaisuudessa on rajoitettu osallistujamäärä.

>> Lue lisää aamun ohjelmasta

2. Päivän huikeat asiantuntijapuhujat puhuvat Sinut pyörryksiin myynnistä ja markkinoinnista

Meillä on ilo ja kunnia esitellä tapahtumamme neljä oman alansa gurua: Arman Alizad, Ria Parppei, Laura Pääkkönen ja Asta Raami. Heiltä saat tuhdin paketin vinkkejä ja uutta inspiraatiota yrittäjyyteen.

>> Tutustu puhujiin

3. Tule jännittämään kenet palkitaan Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä -palkinnolla!

Tänä vuonna Yritystä Stadiin! -tapahtumassa palkitaan Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä. Aikaisempina vuosina palkinnon ovat saaneet mm. Street Gastro, Hoitokoti Päiväkumpu, Varusteleka ja Vapa Media. Kenet palkitaan tänä vuonna? Se selviää klo 15.25!

>> Lisäinfoa ohjelmasta

4. Yrittäjän parhaimmat kumppanit löydät Tori-alueelta

Liiketoimintaasi vauhdittavia ratkaisuja ja palveluja löydät Tori-alueeltamme, jossa tapahtumamme yhteistyökumppanit ovat paikalla Sinua ja kysymyksiäsi varten. Lisäksi Elisan Omaguru-asiantuntija palveluksessasi maksutta Yritystä Stadiin! -tapahtumassa klo 14-18 (varaa aikasi tästä). Tervetuloa juttusille!

>> Infoa tapahtuman yhteistyökumppaneista

5. Hyvinvointitestauksia ja neuvontaa Klinikka-alueella

Yrittäjän Klinikka-alueella tarjoamme mm. erilaisia hyvinvointimittauksia yrittäjille ja paikalla lakineuvojia Suomen Yrittäjien neuvontapalvelusta.

>> Klikkaa tästä Klinikka-alueen ohjelmaan

6. Käytä verkostoitumistauko itsellesi parhaalla tavalla

Kaipaatko uusia kontakteja tai asiakkuuksia? Vai maistuisiko kupponen kahvia? Klo 15.30 alkaen ohjelmassa on tilaa verkostoitumiselle ja kumppaneihin tutustumiseen. Hyödynnä tauko viisaasti!

Oletko jo ilmoittautunut mukaan? Ennakkoilmoittautumalla vielä 7.5.2018 aikana vältät jonot paikan päällä.

ILMOITTAUDU MUKAAN YRITYSTÄ STADIIN! -TAPAHTUMAAN >>

Yritystä Stadiin! on Helsingin Yrittäjät ry:n vuosittainen suurtapahtuma. Tapahtumassa inspiroidaan yrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita huippupuhujien esityksillä ja tarjotaan täsmätietoa yrittäjyyden elinkaaren eri vaiheisiin.