7.2.2020 klo 14:59
Uutinen

Lähde mukaan Suomen suurimmalle Yrittäjäristeilylle – verkostoitumista, inspiroivia puhujia, loma ihanassa Tallinnassa & yhteisliikkuminen Rovaniemeltä Helsinkiin ja takaisin

Suomen suurin Yrittäjäristeily on täällä taas! Hanki liput, liiku Rovaniemeltä Helsinkiin ja takaisin lappilaisten yrittäjien kanssa ja vietä unohtumaton reissu ihanassa Tallinnassa.

Olethan jo hankkinut liput vuoden 2020 Yrittäjäristeilylle? Lähde mukaan rentoutumaan, verkostoitumaan ja inspiroitumaan Suomen suurimmalle ja upeimmalle yrittäjäristeilylle Tallinnaan 21.3.-22.3!

Risteilyllä kuulet valovoimaisia puhujia, kuten Sita Salmista, Jarno Laasalaa, Pekka Hyysaloa, Lotta Backlundia, Harri Gustafsbergia ja monia muita alansa ammattilaisia. Lisäksi voit pikaverkostoitua muiden yrittäjien kanssa, löytää potentiaalisia bisneskumppaneita ja vain nauttia lomasta Tallinnassa. Lue koko ohjelma ja aikataulut täältä.

Hyttihinnat ovat edullisimmillaan ainoastaan 69€. Nappaa mukaan perheesi ja ystäväsi, risteily on kaikille avoin. Tässäpä siis erinomainen idea myös työpaikan yhteiseksi virkistysmatkaksi.

Voit halutessasi lähteä lappilaisten yrittäjien kanssa samaa matkaan Rovaniemeltä Helsinkiin ja takaisin. Jos yrittäjien matkaseura passaa, varaa itsellesi ja muille lähtijöille pikimmiten seuraavat lennot:

Rovaniemi-Helsinki (lento AY532), klo 09:35-10:50.

Helsinki-Rovaniemi (lento AY5399), klo 19:55-21:15.

Kokoonnutaan yhdessä matkaseurueen kanssa Rovaniemen lentokentällä ennen lähtöä. Infoamme tästä lähempänä risteilyä. Lisätiedot: Mona Kajander (viestinnän asiantuntija, p. 050 478 2488, mona.kajander@yrittajat.fi).

Älä jää rannalle ruikuttamaan vaan lähde risteilemään yrittäjien kanssa!

OSTA LIPUT JA LUE KOKO OHJELMA TÄÄLTÄ.