7.4.2020 klo 09:19
Uutinen

Lahden K-Supermarket Trion kauppias Erkki Saarisesta diplomikauppias

K-kauppiasliiton hallitus on myöntänyt K-Supermarket Trion kauppias Erkki Saariselle diplomikauppiaan arvonimen. Saarinen on toiminut K-kauppiaana Lahdessa vuodesta 2013 lähtien, ensin K-Supermarket Joutjärvellä ja vuodesta 2017 K-Supermarket Triossa.

Diplomikauppiailta edellytetään aktiivista omien johtamisvalmiuksien kehittämistä kauppiastyön ohessa sekä tuloksellista ja hyvän kauppiastavan mukaista kauppiastoimintaa. Diplomikauppiaan arvonimiä on myönnetty vuodesta 1952 lähtien, ja tällä hetkellä toimivia diplomikauppiaita on kaikkiaan 126.

”Nopeasti muuttuvassa maailmassa on tärkeää kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan. Käynnissä oleva koronavirustilannekin on osoittanut, kuinka tärkeää on osata lukea ympäristöä ja reagoida nopeasti muutoksiin. Opiskelu ja itsensä kehittäminen kannattavat aina”, Erkki Saarinen sanoo.

Lisätietoja:

Diplomikauppias Erkki Saarinen, K-Supermarket Trio, p. 050 555 0738, erkki.saarinen@k-supermarket.fi.

K-kauppiasliitto on K-kauppiaiden yhteistoiminta- ja edunvalvontajärjestö, jonka jäseniä ovat yli 1 100 K-kauppiasyrittäjää. K-kauppiasliiton perustehtävänä on K-kauppiasyrittäjyyden kehittäminen ja vahvistaminen sekä jäsentensä yhteisten etujen ajaminen. www.k-kauppiasliitto.fi