19.4.2021 klo 08:00
Uutinen

Lahden kaupungin Yrityspalvelusetelit ovat nyt lahtelaisten mikro- ja pienyritysten haettavissa – Hakuaika 16.4. – 3.5.2021

Lahden kaupunki on tarjonnut vuodesta 2019 alkaen vuosittain Yrityspalveluseteleitä voidakseen aktivoida lahtelaisyrityksiä pitkäjänteiseen kehittämistyöhön sekä edistääkseen yksityisten yrityspalvelumarkkinoiden kehittymistä. Kokemukset ovat olleet sekä palveluntuottajien että palvelusetelin käyttäjien osalta positiivisia ja yrityspalvelusetelillä on ollut merkittäviä positiivisia vaikutuksia yrityksiin.

Tänä vuonna Lahti on varannut yrityspalveluseteleihin yhteensä 200 000 euron määrärahan. Seteleitä myönnetään kahdensorttisia: 5000 euron seteleitä myyntiin ja markkinointiin liittyvien palveluiden hankintaan ja 2500 euron arvoisia seteleitä ympäristövastuullisuutta ja kestävää kasvua synnyttävien palveluiden hankintaan.

Seteleitä voivat hakea lahtelaiset mikro- ja pienyritykset (työntekijämäärä 1-49) , joiden rekisteröity kotipaikka sekä kiinteä toimipiste on Lahden kaupungissa ja joille ei ole myönnetty vuosien 2019 tai 2020 hauissa seteliä.

Seteleiden hakuaika alkaa 16.4.2021 ja päättyy 3.5.2021 klo 23.59.
Yrityspalveluseteleiden hakijoille tehdään myöntämiskriteerien perusteella esikarsinta, jonka jälkeen setelin saajat arvotaan. Esikarsinnan toteuttaa työryhmä, jossa on edustajat Lahden kaupungilta, LADECilta sekä elinkeinoelämästä.

Kattavan tietopaketin näistä tämän kevään Yrityspalveluseteleistä – myöntämisehdot, hakulomakkeiden linkit sekä seteleillä hankittavissa olevat palvelupaketit ynnä muut tiedot – löydät LADECin netistä!

www.ladec.fi/yrityspalveluseteli