4.5.2022 klo 09:57
Uutinen

LAHDEN TEERENPELI LAAJENTAA

Vuodesta 1994 Lahden Vapaudenkadulla toiminut Ravintola Teerenpeli laajentaa viereiseen, entiseen kenkäkaupan kulmahuonetilaan. Lisätilaa ravintolan katutasoon tulee viidenkymmenen asiakaspaikan verran. Tällä hetkellä ravintolassa on sisällä 136 asiakaspaikkaa ja ulkona terasseilla yhteensä viitisenkymmentä paikkaa. Lahden Teerenpeli on yrityksen ensimmäinen ravintola ja toiminut samalla paikalla, samalla liikeidealla lähes kolmekymmentä vuotta.

Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet ravintola-alalle vaikeita ja Teerenpelitkin ovat joutuneet olemaan koronarajoitusten vuoksi kolmeen kertaan suljettuina useita viikkoja. Yrittäjillä riittää kuitenkin uskoa tulevaan. 

– Koronan vuoksi olemme siirtäneet tämän ravintolan remontointia useaan otteeseen. Nyt kun ilmeni mahdollisuus lisätiloihin, joihin erityisesti viikonloppuisin on tarvetta, päätimme tehdä remontin kerralla isosti ja perusteellisesti, sanoo Teerenpeli Yhtiöiden yrittäjä ja toimitusjohtaja Anssi Pyysing

Ravintolassa uusitaan kaikki pinnat ja kalusteet, kunnioittaen kuitenkin Teerenpelin alkuperäistä tunnelmaa. Sisustussuunnittelusta vastaa Sebastian Sandelin, joka on luonut ilmeen myös muihin Teerenpeli ravintoloihin. Laajennuksen ja kalustuksen lisäksi ravintolassa uusitaan koko LVIS -tekniikka. 

– Näillä ilmastointi-, valaistus- ja muilla laiteuudistuksilla pystymme päivittämään ravintolan taustatekniikan nykyaikaan ja yrityksemme vastuullisuusarvojen mukaiseksi. Uudistuksilla pääsemme huomattavasti energiatehokkaampaan toimintaan ja samalla pystymme parantamaan esteettömyyttä ja uusimaan mm. ahtaaksi käyneet wc-tilat, toteaa yrittäjä ja kehitysjohtaja Marianne Pyysing.

Toiminnassa Teerenpeli keskittyy jatkossakin oman panimon ja tislaamon voitokkaisiin tuotteisiin, hyvään asiakaspalveluun, pikkupurtavaan sekä entistä laajempaan ohjelmatoimintaan, johon uudet tilat antavat mahdollisuuden.

Remontin vuoksi ravintola on kokonaan suljettuna nelisen viikkoa kesäkuussa. Tämän ajan henkilökunta työskentelee yrityksen muissa toimipisteissä Lahdessa. Entistä ehompana ravintola avautuu jälleen juhannuksen jälkeen.

Lisätiedot:
Anssi Pyysing
Toimitusjohtaja, yrittäjä, Teerenpeli Yhtiöt 
0500-830 458 anssi.pyysing@teerenpeli.com

Marianne Pyysing
Kehitysjohtaja, yrittäjä, Teerenpeli Yhtiöt 
0500-548 333 marianne.pyysing@teerenpeli.com

Teerenpeli Yhtiöt on Lahdessa vuonna 1994 syntynyt, innovatiivinen ravintola-, panimo- ja tislaamoalan perheyritys, jonka omistavat Anssi ja Marianne Pyysing. Yritys koostuu kymmenestä ravintolasta ympäri Suomen sekä Teerenpeli Panimo & Tislaamosta. Teerenpeli ravintoloita on Lahden lisäksi Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa ja Oulussa. Teerenpeli Yhtiöiden liikevaihto on yli 14 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 100 henkilöä.