25.10.2017 klo 15:33
Uutinen

Lahtelaisyrittäjä kutsuu sinkut saunomaan: ”Kiinnostaa etenkin viisikymppisiä”

Sinkkujen saunailtaan on ilmoittautunut jo 45 ihmistä. Yrittäjä toimii saunatilojen vuokrausbisneksessä.

Etelä-Suomen Sanomat uutisoi lahtelaisyrittäjän tempauksesta, jossa hän kutsuu eri-ikäisiä sinkkuja tutustumaan toisiinsa saunomisen merkeissä tulevana lauantaina. Kuvan henkilö ei liity saunailtaan.

Sinkkujen saunailta on herättänyt runsaasti mielenkiintoa ja osallistujia on jo 45. Lehden mukaan sinkkusaunojat valitaan muun muassa iän, koulutustaustan ja horoskooppimerkin perusteella.

Yrittäjä Mika Lampisen mukaan kiinnostus heräsi Facebook-ilmoituksen jälkeen.

– Halukkaita on ilmoittautunut aika paljon. Kerran tämä varmasti järjestetään, ja sen jälkeen katsotaan uudestaan, että järjestetäänkö näitä lisää, Lampinen kommentoi Ilta-Sanomille.

Saunailtaan valitaan yhdellä kertaa kahdeksan naista ja kahdeksan miestä, eli kaikki ilmoittautuneet eivät mahdu mukaan. Lampinen valikoi parhaillaan toisilleen potentiaalisesti sopivia miehiä ja naisia näiden ilmoittautumislomakkeessa antamien vastausten perusteella.

– Vähän alle ja päälle viisikymppisiä tämä on kiinnostanut kovasti. Sitten on myös 21- ja 22-vuotiaita, mutta kolmenkympin tietämillä on hiljaisempaa. Miehet ja naiset ovat ottaneet yhteyttä suurin piirtein saman verran, yrittäjä kertoo Ilta-Sanomille.

Idea saunailtaan heräsi Lampisen aiemmasta ammatista ohjelmatoimistossa.

– Järjestin aiemmin paljon sinkkuiltamia, ja aloin miettiä, että toimisikohan se saunassa.

Miehet ja naiset saunovat tapahtumassa eri vuoroilla. Tutustuminen onnistuu saunomisen lomassa oleskelutilassa.

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi