11.12.2017 klo 08:54
Uutinen

Lahtelaisyritys kehitti ”Kehujen keskiviikon” – tuhannet aikovat osallistua

Valtakunnallisen kehukampanjan suosio yllätti lahtelaisyrityksen.

Työyhteisöjen ja yksilöliden valmentamiseen sekä hyvinvointiin erikoistuneen lahtelaisen Elämänjälki-yrityksen perustama kehukampanja saa suosiota.

Valtakunnalliseksi ”Kehujen keskiviikoksi” (13. joulukuuta) nimetty teemapäivä on netin yhteisöpalvelu Facebookissa kerännyt jo 6 000 osallistujaa. Yli 8 000 on ilmoittanut kiinnostuksestaan kehupäivää kohtaan.

– Kehujen keskiviikon suosio yllätti meidät. Mutta näin humanistina tuntuu hyvältä pistää hyvä kiertämään ilmaiseksi, kun yleensä myymme osaamistamme, Elämänjäljen yrittäjä Jarkko Saari toteaa maanantain Etelä-Suomen Sanomissa.

Saaren mukaan jokainen, sekä työnantaja että työntekijä, voi osallistua kehukampanjaan.

– Kannattaa miettiä, millaisen tunnelman tuo tullessaan työpaikalle. Sanooko hyvää huomenta, kyseleekö kuulumisia. Työyhteisön hyvinvointi on jokaisen, ei vain esimiehen vastuulla.

– Kun kehut, kehu ihmistä. Kun arvostelet, arvostele asiaa, älä ihmistä. Ja muista kysyä myös nöyrien ja hiljaisten puurtajien mielipidettä palavereissa. Liian usein käy niin, että se joka huutaa eniten, saa eniten, Saari toteaa lehdessä.

toimitus (at) yrittajat.fi

Lähde: Etelä-Suomen Sanomat

Kuva: Pixhill