18.5.2017 klo 16:07
Uutinen

Lakia-Messut 2017 uudistuu

Katso uudet sivut LakiaMessut

Näytteilleasettajapaikoista on enää jäljellä n 20%. varaustilanteen näet klikkaamalla ylläolevaa linkkiä uudet sivut.

Lapuan Yrittäjät r.y. järjestää jo toisen kerran suurmessut 19.-20.08.2017. Ensimmäiset näyttelyt olivat menestys asiakaspalautteen perusteella. Näyttelyt tullaan järjestämään Patruuna areenalla ja sen ympäristössä, areena antaa todistetusti aivan uudenlaiset mahdollisuudet järjestää modernit näyttelyt nykyaikaisissa messutiloissa.

Näytteilleasettajiksi kutsumme kaikkia alueen yrityksiä, yhdistyksiä ja henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita tuomaan tuotteitaan ja kädentaitojaan yms. suuren yleisön nähtäväksi.

Näyttelytiloja tarjoamme sisä- ja ulkotiloista.

Areenan suuret sisätilat tullaan osioimaan seinäelementeillä kenttätoimikunnan toimesta siten, että jokainen sisätiloihin haluava näytteilleasettaja tulee saamaan tarvitsemansa kokoisen seinäsärmillä varustetun osaston. Halutessanne voitte lisäksi vuokrata suoraan messurakentamiseen liittyviä tuotteita. Lapualla on lisäksi mainospalveluita tuottavia yrityksiä, jolta voitte tilata rollappeja, esitteitä, käyntikortteja ym. messutarvikkeita.

Ulkotilat järjestämme Patruuna areenan pihamaastoon, jossa on asfalttipäällysteinen piha.

Näyttelyitä tullaan markkinoimaan tehokkaasti radiossa, erilaisissa lehdissä, ulkomainoksin maakunnassa sekä mahdollisesti myös TV-mainoksilla. Näillä lääkkeillä uskomme, että saamme tuhansittain ihmisiä liikkeelle kohti näyttelyitämme ja siksipä näyttelyistämme onkin tulossa merkittävä tapahtuma niin vieraillemme kuin näytteille asettajillemmekin.

Joten, ottakaamme kaikki hyöty irti tulevien messujen mahdollisuuksista!

Näytteilleasettajaksi voi ilmoittautua soittamalla alla oleviin numeroihin ja katsomalla varaustilanne www.lakiamessut.fi sivuilta

Lisätietoja:

Lapuan Yrittäjät ry

Juha Lemponen 050 446 0030
Esa Suutala 0400 266 019