16.10.2017 klo 22:05
Uutinen

Lammin Yrittäjät rakentaa kuntoportaat Konnarille

Lammin Yrittäjät kaipaa talkoolaisia rakentamaan Konnarin koulun taakse kuntoportaat.

Lammin Yrittäjät on päättänyt rakentaa kuntoportaat Konnarin koulun maastoon. Hanketta vetävä Lammin Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Kankaanmäki kertoo hankkeen olevan vielä alkutekijöissään, mutta toteutumassa. Maanomistajien kanssa asiasta on jo sovittu ja paikka portaille löytynyt.

– Lammilla on yhdet kuntoportaat, Untulassa. Ne ovat kuitenkin ainakin 30, jolleivät 40 vuotta vanhat. Konnarin kentän takana on sopiva rinne, johon portaat rakennetaan. Olemme saaneet kaupungilta lupauksen, että kaupunki kustantaa tarvikkeet. Vielä täytyisi löytyä rahaa tai ainakin talkoolaisia rakentamaan kuntoportaat, sanoo Päivi Kankaanmäki.

Kankaanmäki on menossa tutustumaan Hausjärvelle rakennettuihin kuntoportaisiin. Hausjärvelle on kunnan kanssa yhteistyössä rakennettu kolmet kuntoportaat.

– Olemme tyytyväisiä, että kaupunki tuli vastaan tarvikkeiden osalta. Sponssoreita ja talkoohenkeä kuitenkin tarvitaan, että portaat saadaan rakennettua. Olemme miettineet, että sponssorit tai talkoolaiset saisivat nimensä näkyviin askelmille, Kankaanmäki suunnittelee.

toimitus@lammille.fi