22.2.2024 klo 14:13
Uutinen

Lapin Yrittäjät etsii yhteistyökumppania hankintaneuvontaan

Hankintaneuvonta on maksuton palvelu, joka neuvoo kaikkia hankintoja tekeviä tahoja.

Lapin Yrittäjät tukee alueen yritysten mahdollisuuksia osallistua julkisiin hankintoihin maksuttoman hankintaneuvontapalvelun avulla. Neuvontaa annetaan yrittäjien lisäksi myös muille hankintoja tekeville tahoille, kuten kunnille ja kaupungeille.

Neuvonta on maksutonta Työ- ja elinkeinoministeriön ja Suomen Yrittäjien vuosittaisen neuvontaan käytettävän tuen avulla. 

Yrittäjä, lähetä tarjouksesi viimeistään 13.3.2024

Aiemman kumppanuuden päätyttyä Lapin Yrittäjät etsii uutta yhteistyökumppania hankintaneuvonnan toteuttamiseen. Kumppanuus sisältää etäneuvontaa sekä paikan päällä järjestettäviä koulutuksia kunnille, kaupungeille ja yrittäjille.

Yrittäjille suunnattu neuvonta ei sisällä tarjouspyyntöihin vastaamista, tarjousten tai tarjouspyyntöjen tekemistä. Hankintaneuvoja avaa asiakkaalle kokonaisuutta julkisista hankinnoista, hankintoihin liittyvistä dokumenteista ja toimintamalleista. Palveluntuottaja ohjaa asiakasta ja tarvittaessa selvittää esille tulleita epäselvyyksiä tarjouspyynnöissä tai hankintaprosessia.

Tavoite on, että toiminta-alueen hankinnat toteutetaan järkevästi ja tehokkaasti.

Valittavalta hankintaneuvontapalveluiden tuottajalta odotetaan ja valinnassa painotetaan seuraavia asioita:

  • kokemusta hankinnoista sekä hankintalain hallintaa ja tuntemusta
  • esiintymis- ja koulutustaitoa sekä kokemusta molemmista
  • Lapin aluetuntemusta
  • hankintaneuvojan tulee olla yrittäjä

Hankintaneuvontaan käytettävissä oleva tuntimäärä vuoden 2024 loppuun on 140 tuntia. Työ- ja elinkeinoministeriön rahoituksen hinta on kiinteä 47,50 euroa/tunti (sis. alv).

Yhteistyökumppanina pääset mukaan laajaan yli 2 600 jäsenen yrittäjäverkostoon tukemaan ja auttamaan yrittäjiä heidän arjessaan. Lapin Yrittäjillä on hyvä ja luonteva suhde julkiseen sektoriin ja pitkät perinteet julkisten hankintojen kehittämisestä yhdessä. 

Pyydämme tarjouksia yhteistyöstä viimeistään 13.3.2024 sähköpostitse osoitteeseen ella-noora.kauppinen@yrittajat.fi.

Lisätietoja antaa kirjallisesti

Ella-Noora Kauppinen
toimitusjohtaja, Lapin Yrittäjät
ella-noora.kauppinen@yrittajat.fi