18.11.2017 klo 19:32
Uutinen

Lapin Yrittäjät on valinnut Vuoden 2017 yritykseksi HV Maarakennus Oy:n Simosta

Valintaperusteluissa kiinnitettiin erityistä huomiota toimialakohtaiseen itsenäiseen kehitystyöhön, viimeisten vuosien taloudelliseen kasvuun, toiminnalliseen ja taloudelliseen uudistumiskykyyn myös kansainvälisessä kilpailussa sekä yrityksen yhteiskunnalliseen merkitykseen omalla toiminta- ja markkina-alueellaan.

HV Maarakennus on Hannu Postin 1960-luvulla perustama yritys, joka on laajentunut vuosien varrella puutavara-ajosta kaivinkoneurakointiin ja maanrakennukseen. Nykyisten yrittäjien, Hannun poikien, Harrin ja Veli-Pekan luotsaamana HV Maarakennus Oy tunnetaan monipuolisesta kalustostaan ja taipumisesta maanrakentamisen kaikkiin tarpeisiin.

Yrittäjäveljekset Harri ja Veli-Pekka Posti ovat innovatiivisia ja osaavat sopeutua alan muutoksiin

Innovatiivisuutta ilmentää myös maanrakennusalalla vähemmän käytetty markkinointikanava Youtube, jossa yritys esittelee toimintaansa videoiden välityksellä. Yrityskin onkin kyennyt pitämään yllä noin kymmenen prosentin vuosittaista liikevaihdon kasvua. Liikevaihto on tällä hetkellä noin 5-6 Me. HV Maarakennus Oy on listattu Kauppalehden Lapin menestyjät-listalla useana vuonna.

HV Maarakennus on erikoistunut vaativiin projekteihin erityisesti teräspontti- ja purkutöissä. Laadun takeena on osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys työllistää viisitoista henkilöä suoraan ja toiset viisitoista vakiintuneiden alihankkijoiden kautta. Yrityksen markkina-alue ulottuu kotimaan lisäksi Pohjois-Ruotsiin.

Yritys tunnetaan paikkakunnalla ja lähialueilla hyvänä kumppanina liiketoiminnassa ja yhteiskunnallisena toimijana muun muassa nuorten urheilijoiden tukijana.

Valinnan suoritti Lapin Yrittäjien johtoryhmä. Palkintoehdotuksia tehtiin ennätykselliset yhdeksän kappaletta eri puolilta Lappia usealta eri toimialalta.