17.11.2018 klo 20:20
Uutinen

Lapin Yrittäjät on valinnut Vuoden 2018 yrittäjäksi Sakari Laukkasen Kemistä

Valintaperusteluissa kiinnitettiin erityistä huomiota Laukkasen 40 vuotta kestäneeseen yrittäjäuraan, monialayrittäjyyteen ja yrittäjän innovatiivisuuteen paikkakunnan elinkeinoelämän kehittäjänä sekä rohkeisiin investointeihin.

Laukkanen on laajentanut omaa yritystoimintaa mainostalosta av-tuotantotaloksi (Advert1go Production House), energia-alalle (Pohjolan luonnonvoima) ja juhlapalveluihin (Meri-Lapin Juhlapalvelu). Uusimpana aluevaltauksena Sakari Laukkanen perusti vaimonsa kanssa Seadventures Oy:n monipuolistamaan Kemin ohjelmapalvelutarjontaa.

Sakari Laukkanen on yrittäjäurallaan tukenut myös paikallista urheilu-, nuoriso- ja vapaaehtoistoimintaa sekä Meripelastajien työtä.

Palkintoehdotuksia tehtiin seitsemän kappaletta eri puolilta Lappia usealta eri toimialalta.

– Palkinto on erittäin arvostettu, mistä kertoo myös palkintoehdokkaiden taso. Kuka tahansa useista ehdokkaista olisi täyttänyt palkinnon kriteerit, sanoo Lapin Yrittäjien toimitusjohtaja Pirkka Salo.

Lapin Yrittäjäjuhla huipentuu Vuoden Yrittäjän palkitsemiseen

Lapin Vuoden 2018 yrittäjäpalkinto luovutetaan Sakari Laukkaselle Lapin Yrittäjäjuhlassa lauantaina 17.11. klo 20.30. Lapin Yrittäjäjuhla on rakennettu juhlistamaan kerran vuodessa kaikkia lappilaisia yrittäjiä, jotka yksin, verkostoissa tai työntekijöidensä kanssa, ovat osaltaan vieneet Lapin elinvoimaa eteenpäin.

Valinnan suoritti Lapin Yrittäjien johtoryhmä. Lapin Yrittäjien johtoryhmässä vaikuttavat Lapin Yrittäjien silloinen puheenjohtaja Heidi Alariesto, Lapin Yrittäjien varapuheenjohtajat Jari Kelahaara, Anna-Kaisa Luoma-aho ja Tuomo Jäärni, Tenonlaakson Yrittäjien puheenjohtaja Vuokko Mikkola ja Pellon Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Heikkala.