Lapin Yrittäjät lupaa jatkossakin pitää ääntä lappilaisen yrittäjyyden puolesta sekä järjestää rentoja kohtaamisia ja tarpeellisia koulutuksia yrittäjille.
23.9.2023 klo 07:00
Uutinen

Lapin Yrittäjät täyttää 10 vuotta – ”Yhtenäinen Lapin ääni on kaikkien etu”

Lapin Yrittäjät ja Länsi-Pohjan Yrittäjät yhdistivät voimansa 10 vuotta sitten. Yhdistyminen on lisännyt yhteistyötä yrittäjien kesken ja tehostanut lappilaisten yrittäjien edunvalvontaa.

Lapin Yrittäjien ja Länsi-Pohjan Yrittäjien yhdistyminen yhdeksi yhtenäiseksi aluejärjestöksi on ollut merkittävää niin yrittäjien edunvalvonnan kuin verkostoitumisen kannalta. 

Yhdistyminen on mahdollistanut sen, että lappilaiset yrittäjät ovat saaneet entistä vahvemman ja yhtenäisemmän äänen, kun vaikuttamistyötä on tehty Lapin alueella ja valtakunnallisesti. Järjestön mahdollisuudet ajaa yrittäjien etua ja vaikuttaa yritysten toimintaympäristön kehittämiseen on ollut tehokkaampaa. 

”Yhtenäinen Lapin Yrittäjät on mahdollistanut vahvemmat suhteet sidosryhmiimme. Se on auttanut edistämään yritysten toimintaedellytyksiä”, kertoo Lapin Yrittäjien toimitusjohtaja Ella-Noora Kauppinen.

Edunvalvontatyötä yrittäjien puolesta tehdään yhteistyössä muun muassa Lapin liiton ja Lapin kauppakamarin kanssa.

Lapin Yrittäjät viettää 10-vuotispäiväänsä lauantaina 23.9.2023. Yrittäjäjärjestön toimintaa on Lapissa ollut jo vuodesta 1939.