9.11.2018 klo 13:11
Uutinen

Lapin Yrittäjien puheenjohtaja Heidi Alariesto eroaa tehtävästään

Lapin Yrittäjien puheenjohtaja Heidi Alariesto on torstaina myynyt osuutensa Sijaishaltija Oy:stä ja on ilmoittanut sen johdosta eroavansa Lapin Yrittäjät ry:n puheenjohtajuudesta.

Alariesto on toiminut yhdeksän vuotta yrittäjänä, joista seitsemän vuoden ajan hän on ollut mukana yrittäjäjärjestössä Rovaniemen Yrittäjien hallituksessa, Lapin Nuorten Yrittäjien puheenjohtajana ja nyt viimeisen vuoden Lapin Yrittäjien puheenjohtajana.

– Mielestäni se on moraalisesti ainoa oikea tapa, koska jatkossa en ole yrittäjä. Olen kiitollinen kaikista kohtaamisista, hetkistä ja mahdollisuudesta vaikuttaa tähän maakuntaan. Jätän tämän toimivan järjestökoneen hyvillä mielin, vaikka haikeana, toteaa Alariesto.

Lapin Yrittäjien hallitus kutsutaan koolle marras-joulukuussa erillisellä kutsulla päättämään ylimääräisen vuosikokouksen koollekutsumiseksi. Ylimääräisessä vuosikokouksessa valitaan aluejärjestön puheenjohtaja puheenjohtajan toimikauden loppuun eli vuoden 2019 vuosikokoukseen saakka. Jäsenyhdistykset voivat esittää ehdokkaita puheenjohtajaksi ylimääräisessä vuosikokouksessa. Varapuheenjohtajista Jari Kelahaara toimii puheenjohtajan sijaisena uuden puheenjohtajan valintaan saakka.