4.3.2022 klo 10:09
Uutinen

Lapin Yrittäjiltä avustus Ukrainalle

Lapin Yrittäjät lahjoittaa 2.750 euroa Venäjän sotatoimista kärsivien ukrainalaisten hyväksi. Lahjoitus ohjataan humanitaarisena apuna Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston kautta.

– Lapin Yrittäjien hallitus päätti noudattaa Lapin kuntien erinomaista päätöstä auttaa hädässä olevia ukrainalaisia ja lahjoittaa euron jokaista jäsenyritystä kohden, puheenjohtaja Marko Vuorinen kertoo.

– Venäjän väkivaltainen hyökkäys aiheuttaa erityistä kärsimystä siviiliväestölle ja katsoimme, että on tärkeää osoittaa tukea sodan uhreille yhteisessä rintamassa, Vuorinen jatkaa.

Lapin Yrittäjät on Yrittäjien alueellinen edunvalvontajärjestö, jonka paikallisyhdistyksissä on noin 2750 jäsenyritystä Lapin maakunnan alueella.

Lisätietoja:

– puheenjohtaja Marko Vuorinen, p. 0442 608 919
– toimitusjohtaja Pirkka Salo, p. 0400 392 139


Kaikki Ukrainasta yrittäjälle

Kaikki Ukrainasta yrittäjälle -sivu tarjoaa tietoiskuja, ohjeistuksia ja asiantuntija-apua Venäjän käynnistämän sodan vaikutuksista yrityksiin.

Huolettaako sota?

Jos huoli on kasvamassa liian suureksi, ota ajoissa yhteyttä Yrittäjän kriisikeskukseen. Huolta ei tarvitse kantaa yksin. Kriisikeskus tarjoaa apua nimettömänä, ilmaiseksi ja kellon ympäri. Voit soittaa mihin aikaan tahansa valtakunnalliseen numeroon 09 2525 0111.