Lapinlahden yrittäjäverkosto on muodostettu, tervetuloa mukaan!

Lapinlahdessa on paljon erilaisia ihmisiä ja toimijoita. Yksi iso ryhmä on erilaiset yrittäjät. Joukko on moninainen – on niin luovan alan freelancereita, kahvilayrittäjiä, terapia- ja hyvinvointialan yrittäjiä, äänikirjakustantamoa ja niin edelleen. Muotoja on myös monia, on kevytyrittäjiä, yhteiskunnallisia yrittäjiä, osakeyhtiöitä, toiminimiyrittäjiä, osakunnan kautta toimivia yrittäjiä. Lista on pitkä ja yhtä moninainen kuin koko paikka, eikä varmasti kaikkia tullut tässä edes mainittua.

Tiistai 12.9. oli tärkeä päivä, sillä silloin Lapinlahden yrittäjäyhteisöä kutsuttiin ensimmäistä kertaa kunnolla kokoon. Sinisessä Huoneessa oli lämmin ja innostunut tunnelma kun ihmiset porisivat ja tutustuivat toisiinsa. Toiset ovat olleet Lapinlahden “alkuajoista” lähtien paikalla ja tunsivat monia, toiset olivat vasta aloittaneet oman toimintansa Lapparilla. Illan aikana saimme kuulla esityksen Lapinlahden omalta yrittäjältä Satu Pihlajalta ja sateenkaarimatkailun case-esimerkin Hannu Medinalta. Lisäksi iso vetoapu koko tapahtuman järjestämiseksi on ollut Helsingin Yrittäjät – Lounais-Helsingin paikallisyhdistyksen Kirsi Kankaanpäällä ja Esko Valkealalla, jotka pitivät myös oman esityksensä ja tulevat jatkossa myös sparraamaan Lapinlahden omaa yrittäjien mentorointiryhmää.

Ilta oli erittäin onnistunut ja kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että tämän parissa on tärkeää jatkaa. Uusia tapahtumia ja kokoontumisia on tulossa. Tällä hetkellä keräämme sähköpostilistaa, telegram-ryhmää ja listaa niistä, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan aktiivisempaan mentorointiryhmään.

Mikäli toimit Lapinlahdessa ja olet jollain tavalla yrittäjätoimintaan suuntautunut ja kiinnostunut liittymään mukaan, ota yhteyttä annina.loimu@lapinlahdenlahde.fi

Kiitos kaikille mukana olleille ja yritetään yhdessä edelleen!