10.9.2023 klo 21:54
Uutinen

Laurea amk järjestää kaksi maksutonta työpajaa pk-yrittäjille 14.9. ja 27.9.

Laurea-ammattikorkeakoulu järjestää kaksi maksutonta työpajaa pk-yrittäjille syyskuussa. Työpajojen teemana on vihreä siirtymä. Yrittäjät voivat ilmoittautua työpajoihin, joissa mm. tunnistetaan vihreä siirtymän haasteita ja mahdollisuuksia sekä rakennetaan oman yrityksen muutospolkua kohti vihreää siirtymää.

14.9.2023 kello 9–12 Pk-yrityksen vihreä siirtymä: haasteet ja mahdollisuudet

Miten ratkaista pk-yrityksen vihreän siirtymän haasteita? 

Ensimmäisessä työpajassa tunnistetaan vihreän siirtymän haasteita ja mahdollisuuksia ja niiden liiketoimintavaikutuksia pk-yritykselle,

Työpajassa jaetaan tietoa ja kokemuksia. Tutustut työkaluihin, joiden avulla kohdennat huomiosi oman yrityksen kannalta olennaisiin kysymyksiin ja niiden ratkaisuihin. 

27.9.2023 kello 9–12 Pk-yrityksen vihreä siirtymä: muutospolku ja osaamistarpeet

Toisessa työpajassa keskitytään pk-yrityksen oman muutospolun rakentamiseen ja sen edellyttämien kyvykkyyksien (osaaminen ja resurssit) määrittämiseen vihreän siirtymän mahdollistamiseksi. 

Työpajassa jaetaan tietoa ja kokemuksia. Tutustut työkaluihin, joiden avulla kohdennat huomiosi oman yrityksen kannalta olennaisiin kysymyksiin ja niiden ratkaisuihin.

Työpajat toteutetaan Laurea Leppävaaran Kiertotalous Living Labissä osoitteessa Vanha maantie 9. Ennen työpajojen aloitusta on tarjolla aamukahvit ja työpajan päättyessä yhteinen lounas. Ilmoittautuminen tapahtumien linkkien kautta.

Pk-yrityksille suunnatut työpajat järjestetään osana Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (REACT, Etelä-Suomi) ja WeCircle-hankkeita.

Laurea-ammattikorkeakoulu
www.laurea.fi