Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kesko Hyvä Teko lahjakortti
21.1.2023 klo 18:57
Uutinen

Lielahden Yrittäjät ja Kirkon Diakoniatyön yhteistyö tuotti lahjakortteja

Diakoniatyö on lähimmäisen rakkaudesta kumpuavaa palvelua, jota toteuttaa ihan jokainen.

Kiitos Lielahden yrittäjät, että kampanjallanne Lentävänniemen K-kaupan kanssa mahdollistitte hyvän kierrättämisen joulukuussa 2022. Silloin K-ryhmän lahjakortteja saattoi ostaa Lentävänniemen K-kaupasta ja lahjoittaa vähävaraisille sekä haastavassa elämäntilanteessa oleville lähimmäisille.  Saadut varat ohjautuvat avun tarvitsijoille Tampereen Harjun seurakunnan diakoniatyön kautta.

Diakoniatyötä on tehty Suomessa jo 150 vuoden ajan. Diakoniatyö on ihmisen rinnalla kulkemista haastavissa elämäntilanteissa ja elämän taitekohdissa. Tämä rinnalla kulkeminen tarkoittaa keskustelutukea sekä mahdollisuuksien mukaan konkreettisen avun antamista esimerkiksi ruuan ja palveluohjauksen muodossa. Diakoniatyö kohdentuu erityisesti niiden ihmisten auttamiseen ja kohtaamiseen, jotka ovat kaikista heikoimmassa yhteiskunnallisessa asemassa, eivätkä syystä tai toisesta saa riittävästi tukea ensisijaisista palveluista tai ovat ensisijaisten palveluiden ulottumattomissa. Joulukuussa Harjun seurakunnan diakoniatyössä kohdattiin sadoittain avuntarvitsijoita sekä heidän lisäkseen monta muuta toimintaan osallistuvaa seurakuntalaista.

Haluamme kiittää lahjoituksista

Muuttuneen maailmantilanteen vuoksi, avun tarvitsijoita on yhä enemmän. Haluamme kiittää Lielahden yrittäjiä kuluneesta vuodesta ja kaikesta siitä avusta, jota olemme saaneet heidän kauttaan.  Lämmin kiitos myös kaikille kampanjaan osallistuneille lahjoittajille ja vapaaehtoistoimijoille. Kutsumme jatkossakin kaikkia osallistumaan arjen diakoniaan, lähimmäisen auttamisen ja kohtaamisen keinoin.

Lielahden alueen diakoniatyöntekijät, Noora ja Johanna

Lahjoittajat

  • Lielahden Yrittäjät ry
  • ALL-Talotekniikka Oy
  • Pirkanmaan Kierrätys- ja työtoiminta ry
  • Posedo Oy
  • ConPower Oy