16.9.2020 klo 06:22
Uutinen

Liperin Myllyn yrittäjän raskas päätös: Anne Vänskä kertoo, miksi tulipalosta ei selvitty – Kuuntele Yrittäjän podcast

Liperin Myllyn tulipalo koitui liiketoiminnan kohtaloksi. Yrittäjän Podcastissa yrittäjä Anne Vänskä avaa tuntemuksiaan muun muassa siitä, miksi uutta myllyrakennusta ei pystytty rakentamaan.

Elettiin viime kesän alkua. Kaikki näytti hyvältä, sillä Liperin Mylly oli aloittamassa kansainvälistymistä, brändiuudistus oli saatu pakettiin ja liikevaihto oli kasvussa.

Sitten tapahtui jotain odottamatonta ja musertavaa. Mylly tuhoutui tulipalossa. Yrittäjä Anne Vänskä joutui tilanteeseen, jossa yksikään yrittäjä ei haluaisi olla.

– Se kokemus vei jalat alta ja melkein järjen päästä. Pahinta olisi kuitenkin ollut se, että olisimme menettäneet ihmishenkiä.

Myllyn toiminta loppui välittömästi, mutta samalla heräsi hiljalleen henkiin toive uudesta myllyrakennuksesta. Elokuun lopussa Liperin Myllyssä tehtiin raskas päätös. Liiketoiminta ei jatku, uutta myllyä ei rakenneta. Yrittäjän podcastin jaksossa Vänskä kertoo, miten selvisi raskaasta kesästä ja mikä oli lopulta syynä siihen, että liiketoimintaa ei pystytty jatkamaan.

toimitus (at) yrittajat.fi

Kuva: Mikko Makkonen