3.1.2017 klo 14:26
Uutinen

Lippukauppa luistaa MM-Lahdessa

Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisoihin Lahteen on myyty ja varattu 100 000 lippua. Suosituimmat päivät ovat ensimmäisen kisaviikon lauantai 25.2. ja toisen kisaviikon torstai 2.3. VIP-liput on myyty kokonaan loppuun toisen kisaviikon torstaina.

Pääkaupunkiseudun hiihtolomaviikon päättävä MM-kisojen ensimmäinen viikonloppu tulee olemaan todellista kansanjuhlaa, sillä myös sunnuntain 26.2. liput ovat käyneet hyvin kaupaksi. Paikat Hiihtostadionin pääkatsomoon alkavat olla vähissä kaikkina kisapäivinä.

– Joulumyynti ja alkukauden loistava suomalaismenestys etenkin maastohiihdossa ovat nostaneet lipunmyynnin uudelle tasolle. Parhaat paikat ovat olleet kysytyimpiä, eli jos haluaa nähdä loppuratkaisut hyviltä paikoilta stadionilta, kannattaa pitää kiirettä, toteaa myyntijohtaja Mikko Saarinen.

– Kaiken kaikkiaan lipunmyynti etenee tavoitteidemme mukaan ja noudattaa myös asiakaskyselyjemme perusteella ennakoitua aikataulua, jatkaa Saarinen.

Yleisöä näyttävät kiinnostavat myös juhlakisojen uudenlaiset kokemukset, joita tarjoaa muun muassa Mielensäpahoittajan metsäkatsomo. Siellä pääsee aistimaan vanhan ajan tunnelmaa Anssi Kukkosen selostuksen ja asianmukaisten kisaeväiden, kuten jälkiuunileipien ja mustikkakeiton siivittämänä.

– Mielensäpahoittajan metsäkatsomo on uudenlainen tapa tuoda Tuomas Kyrön suosittujen kirjojen hahmo ja tunnelma osaksi suurta tapahtumaa. Ensimmäisenä lauantaina, jolloin hiihdetään maastohiihdon skiathlonit, katsomo on jo lähes loppuunmyyty, kertoo Saarinen.

MM-kisaliput ovat päivälippuja ja niihin sisältyvät aina kaikki kilpailutapahtumat sekä muu viihde, esimerkiksi suurhallin Festival Arenan afterski huippuartistien keikkoineen sekä perheiden puuha-alueet.

Torstait vetävät väkeä VIP-myynnissä

VIP-lippuja on myyty kisoihin tällä hetkellä 11 500 kappaletta. Suosituimpia päiviä ovat olleet molempien viikkojen torstait, joista jälkimmäinen, Tähtien torstai 2.3., on loppuunmyyty.

MM-kisavieraille on tarjolla seitsemän eri VIP-tilaa, joissa jokaisessa on eri teema ja sisältö. Valikoimaa löytyy Presidenttiklubin arvokkaasta Metsälinnan rentoon ja luonnonläheiseen tunnelmaan.

VIP-vieraiden ruokatarjoilusta vastaa Fazer Food Services ja syksyllä kokkiolympialaisissa kultaa voittanut Fazer Culinary Team.

Hämeen Yritysviestintä / JL
toimitus@hameenyrityssanomat.fi