12.4.2021 klo 14:22
Uutinen

Lohipilkki kaupunkilaisille on yhteistyön tulos

Iisalmen Yrittäjät ry ja Iisalmen Pilkkijär ry järjestivät kaupunkilaisille hyvän mielen tapahtuman koronatalveen. Kirjolohipilkki toi Iisalmen satamaan kuhinaa, sillä talven aikana paikalla kävi lapset mukaan lukien yli 3000 kalastajaa! Tapahtuma keräsi paljon hyvää palautetta ja tuo näkyvyyttä myös osallistuville yrityksille.

Talven 2021 aikana iisalmelaisille tarjottiin mahdollisuus osallistua kotikaupungissa uudenlaiseen kalastusharrastukseen innostavaan Kirjolohipilkkiin. Tapahtuma keräsi paljon positiivista palautetta ja toi koronatalven keskellä iloa sekä riemukasta yhdessä tekemistä mukavan ulkoilun myötä.

Kirjolohipilkki järjestettiin paikallisen kalastusseuran, Iisalmen Pilkkijät ry:n, ja Iisalmessa toimivien yrittäjien yhteistyöllä, joten tapahtumassa tarjoutui kaikille kaupungissa asuville sekä Iisalmen pilkkijöiden jäsenille mahdollisuus kalastella kirjolohia ilmaiseksi. Pilkkitapahtuma toi Iisalmen satamaan kuhinaa, sillä talven aikana paikalla kävi lapset mukaan lukien yli 3000 kalastajaa!

Iisalmen Pilkkijöissä innostetaan aktiivisesti nuoria kalastusharrastuksen pariin. Seura antaa normaalivuosina myös opastusta koululuokille sekä muille nuorisotoimintaa järjestäville yhdistyksille. Pilkkijöiden puheenjohtaja Aki Piirosen mielestä hanke houkutella kaupunkilaisia kalastamaan kirjolohia oli niin menestyksekäs, että hän toivoo sille jatkoa myös ensi talvena. Seurassa ollaan myös tyytyväisiä siihen, että iisalmelaiset yritykset ovat mukana tämänkaltaisissa hankkeissa.

Iisalmen kaupunki, kalastusseura ja yritykset ovat saaneet useissa julkaisuissa positiivista huomiota tapahtuman positiivisesta luonteesta ja palautteesta.

Iisalmen Yrittäjät ry toivoo tapahtuvan onnistuvan ensi talvenakin ja tähän tarvitsemme edelleen yhteistyökumppaneita mukaan. Osallistuva yritys saa logonsa myös yhteistyökumppanitauluun, joka on esillä Iisalmen satamassa. Mukana olevia yrityksiä huomioidaan myös tapahtuman markkinoinnissa.

Lisätietoja osallistumisesta:Jari Tolonen, LT-Suunnittelu Oy

Puh 0400 820 476, jari.tolonen@lt-suunnittelu.fi

Kuva: Iisalmen Yrittäjät/Jani Kumpulainen