Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Lohjan Yrittäjien puheenjohtaja Pasi Hotti ja UY:n Petri Ovaska
25.4.2022 klo 11:57
Uutinen

Lohjan Yrittäjät palkittiin UY:n parhaana paikallisyhdistyksenä 2021

Uudenmaan Yrittäjät palkitsee toiminnassaan onnistuneita yhdistyksiä vuosittain Suomen Yrittäjien yhdistysarvioinnin mukaisesti. Lohjan Yrittäjät palkittiin suurten yhdistysten (yli 500 jäsentä) sarjan parhaana paikallisyhdistyksenä.

– Uudenmaan Yrittäjien vanhin paikallisyhdistys on vetreässä ja vakuuttavassa kunnossa ja toimii vahvuutensa tunnistaen. Suhteet kunnan johtoon ovat hyvät ja virkakoneistoon yhteyksiä on viritetty toimialoillekin aamukahvi- ja lounastapaamisin, Uudenmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Petri Ovaska kehuu.

Lohjan Yrittäjät pitää aktiivisesti yhteyttä Luksia-ammattiopistoon ja tekee sen hyvässä yhteistyössä aluejärjestön kanssa. Yhteydenpidolla parannetaan ammattioppilaitoksen toimintaa ja yhteistyömahdollisuuksia yrittäjien näkökulmasta.

Yleistä näkyvyyttä Lohjan Yrittäjät keräsi vuonna 2021 järjestämällä Asuntomessuille oman LohjaShoppYn, jossa alueen yrittäjät pääsivät esille. Toinen merkittävä ja pitkäkestoinen operaatio oli torin hallinnoinnin siirto kaupungilta yhdistykselle. Lisäksi Lohjan Yrittäjät järjesti Joulukadun avauksen yhdessä kaupungin kanssa. Lohjan Yrittäjät näkyy mediassa säännöllisesti.

Jäsenistönsä suuntaan Lohjan Yrittäjät on aktiivinen verkostoija ja koulutusten järjestäjä. Hallitusta vetää ratkaisukeskeinen ja ripeä puheenjohtaja ja hallitustyöskentely toimii kuin hyvin rasvattu koneisto. Lohjan Yrittäjien palkattu työntekijä huolehtii muun muassa nettisivujen ajantasaisuudesta, uutiskirjeen kokoamisesta ja tapahtumajärjestelyistä.

Puheenjohtaja Pasi Hotti kunniakirjan kera